فضانوردان «آرتمیس ۲» چگونه برای ماموریت ماه آماده میشوند؟
نخستین فضانوردانی که در ۵۲ سال اخیر قرار است به مرز ماه سفر کنند، تنوع قابل توجهی را در آموزش خود دارند و مراحل گوناگونی را پشت سر میگذارند تا برای این ماموریت آماده شوند.
انجام تمرین عملیات بازیابی ماموریت آرتمیس ۲ در اقیانوس / استفاده از بدل فضانوردان در تمرین برای عملیات فضایی
آرتمیس-۲ دومین مجموعه از مجموعه برنامههای آرتمیس خواهد بود. آرتمیس ۱ بدون سرنشین اواخر سال ۲۰۲۲ به مدار ماه رفت. مرحله بعدی تلاش آرتمیس ۳ برای فرود روی ماه خواهد بود که قرار است در سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ روی سطح ماه بنشیند و اکنون منتظر فضاپیمای استارشیپ شرکت اسپیسایکس است که وظیفه دارد آن را به سطح ماه برساند.
شرکت امیدفضا
شرکت امیدفضا اولین شرکت خصوصی طراح و تولیدکنندهی ماهواره در ایران.این شرکت در سال ۱۳۹۷ توسط دکتر حسین شهرابی (مدیر پروژهی ماهواره ملی امید) و جمعی از دانشجویان نخبه تاسیس شد.
«جف بزوس» به طور رسمی از ناسا شکایت کرد
جف بزوس، بنیانگذار شرکت بلواوریجین، به طور رسمی از ناسا برای همکاری با شرکت اسپیسایکس در برنامهی سفر به ماه شکایت کرد.
پیشنهاد ۲ میلیارد دلاری «بزوس» به ناسا برای بازپسگیری قرارداد سفر به ماه
"جف بزوس" که به تازگی به فضا سفر کرده و بازگشته است در روز دوشنبه به ناسا پیشنهاد پرداخت مبلغ دو میلیارد دلار برای بازپسگیری قرارداد ارسال فضانوردان به ماه داد.
پروژه بازگشت آمریکا به کره ماه به کجا رسید؟
ناسا با استفاده از برنامه "آرتمیس" اولین زن و یک مرد دیگر را تا سال ۲۰۲۴ با بهرهگیری از فناوریهای نوآورانه برای کاوش در سطح ماه روی ماه فرود میآورد.
دعوت میلیاردر ژاپنی برای همراهی ۸ نفر با او در سفر به ماه با فضاپیمای استارشیپ اسپیسایکس
او گفته سفر به ماه برای این افراد رایگان است و خودش تمامی هزینهها را پرداخت خواهد کرد. این پروژه که "ماه عزیز" (dearMoon) نام گرفته، قرار است سال ۲۰۲۳ انجام شود.
انتشار ماهنامه هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 12، بهمن 99 (+دریافت نسخه دیجیتال)
شماره دوازدهم ماهنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان» در بهمنماه 1399 منتشر شده است.
آغاز دوباره آزمایشهای سامانه پرتاب فضایی (SLS) ناسا
سرعت مأموریتهای «آرتمیس» نه تنها به آزمایش SLS بستگی دارد، بلکه به بودجه و سایر فناوریهای مرتبط با برنامه بازگشت به ماه نیز وابسته است.
دوره آموزشی آنلاین «ماهوارههای مکعبی» (آذر 99)
ماهوارههای مکعبی متشکل از چندین زیرسیستم و ابزارآلات مختلف هستند که محموعه آنها ماموریت تعریف شده را باید با موفقیت به ثمر برسانند.