ریچارد برانسون ورود شرکت «ویرجین اوربیت» به عرصه فناوری فضایی را اعلام کرد (+تصاویر)

ریچارد برانسون، رئیس گروه شرکت‌های ویرجین و مالک شرکت ویرجین گلکتیک، دیروز ورود شرکت ویرجین اوربیت (Virgin Orbit) به عرصه‌ی فناوری فضایی را اعلام کرد. این شرکت خصوصی قرار است در زمینه‌ی پرتاب ماهواره‌ها فعالیت کند.

هند به دنبال تامین انرژی از ماه تا 2030

یکی از دانشمندان سازمان تحقیقات فضایی هند اظهار کرده که این کشور می‌تواند انرژی مورد نیاز خود را تا سال 2030 از ماه تامین کند. پرفسور برجسته سازمان فضایی هند و  رئیس سابق سازمان هوافضای BrahMos گفت: تمام انرژی مورد نیاز هند می‌تواند با هلیوم 3 استخراج شده از ماه تامین شود.

پرتاب رکوردساز 104 ماهواره با یک راکت توسط سازمان فضایی هند

ارسال موفقیت‌آمیز این ماموریت، سازمان تحقیقات فضایی هند را به نخستین سازمان فضایی در جهان تبدیل کرد که چنین تعداد بالایی از ماهواره را بصورت یک جا پرتاب می‌کند و از رکوردداران قبلی یعنی روسیه با 37 ماهواره و ناسا با 29 ماهواره جلو زد.

تلاش امارات برای پرتاب ماهواره‌ی مکعبی نایف 1 به فضا (+تصاویر)

مرکز محمد بن رشید و دانشگاه آمریکایی شارجه با همکاری یکدیگر و در ماه جاری میلادی ماهواره‌ای مکعبی به نام «نایف ۱» را به فضا پرتاب خواهند کرد. فعالیت های امارات برای ساخت ماهواره و فضاپیما از دو سال قبل به طور جدی آغاز شده و کلیه آزمایش‌های مربوط به ماهواره «نایف ۱» بر روی زمین با موفقیت انجام شده تا این ماهواره برای پرتاب به فضا آماده شود.

گشایش دومین مرکز فضایی کشور در قشم/قشم یکی از مراکز اخذ و پایش داده‌های ماهواره‌ای در کشور است

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه قشم ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه‌های مختلف دارد، تصریح کرد: موقعیت مکانی آن در کشور نیز موجب شده تا یکی از مراکز فضایی کشور در این جزیره مهم و استراتژیک خلیج فارس ایجاد شود.

درگذشت بزرگ‌مرد حوزه‌ی نشر و اطلاع‌رسانی صنعت هوایی و هوافضای ایران

علی‌محمد خان‌محمدی هزاوه، نویسنده و کارشناس حوزه علوم و صنایع هوافضا و پایه‌گذار بسیاری از مجلات و رسانه‌های صنعت هوایی بود که «فرهنگ جامع هوافضا» به عنوان جامع‌ترین دیکشنری در حوزه علوم هوافضا از وی به یادگار مانده است.

دیگر هیچ هواپیمایی در اقیانوس گم نمی‌شود

مزیت‌هایی که این سیستم ایجاد می‌کند این است که نخست، هواپیماها با استفاده از این مکانیزم ناوبری می‌توانند در فاصله‌ای دقیق و کمتر از قبل با هواپیماهای دیگر قرار گیرند و به کمک دقت آن از برخوردها و خطرها اجتناب می‌شود. پس مجبور نیستند برای دوری از خطر، مسیر طولانی‌تر و مصرف سوخت بیشتر را متحمل شوند.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

رئیس سازمان فضایی ایران: ثبت 19 نقطه مداری به نام ایران/آغاز ساخت ماهواره «پارس 1»

رئیس سازمان فضایی ایران از ثبت 19 نقطه مداری برای ایران خبر داد و گفت: علاوه بر آن با مشارکت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فرآیند طراحی و ساخت ماهواره «پارس 1» آغاز شده است.

رونمایی از دستاوردهای ملی در روز فناوری فضایی/۴ ماهواره در نوبت پرتاب

ایران در حالی امسال روز فناوری فضایی را در روز چهارشنبه، ۱۳ بهمن ماه برگزار می‌کند که قرار است از ماهواره‌های آماده پرتاب رونمایی کند. ماهواره «امید»، نخستین ماهواره ساخت ایران است که تمام تجهیزات آن در سازمان فضایی ایران طراحی و تولید شده ‌است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi