پشرانش فضایی چیست؟
پشرانش فضایی هر روشی است که برای شتاب دادن فضاپیماها و ماهوارهها استفاده شود. هر روشی است که برای شتاب دادن فضاپیماها و ماهوارهها استفاده شود.
هندوستان پنج ماهواره انگلیس را به مدار زمین پرتاب کرد
سازمان تحقیقات فضایی هند روز شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: هندوستان پنج ماهواره تحقیقاتی انگلیس را با موفقیت به مدار زمین پرتاب کرد. این ماهواره ها از مرکز فضایی «ساتیش دهاوان» در 80 کیلومتری شهر چنای در جنوب شرقی هند به فضا پرتاب شد.
برگزاری کارگاه آموزشی ماهوارههای مکعبی در خرداد 95 در کشور مالت
سازمان فضایی اروپا (ESA) با همکاری سازمان فضایی فرانسه (CNES)، کارگاه آموزشی "ماهوارههای مکعبی" را در روزهای ۱۰ تا ۱۴ خرداد ۱۳۹۵ در مالت برگزار میکند.
پروژه کوپرنیک اروپا؛ ماهواره رصدگر در مدار زمین قرار گرفت
این ماهواره بخشی از پروژه 8.4 میلیارد یورویی رصد و مشاهده زمین موسوم به کوپرنیک است و از پیش بینی فصل و موقع برداشت محصولات کشاورزی گرفته تا مواجه با بحران های زیست محیطی و بلایای طبیعی در خدمت بشر خواهد بود.
کاوشگرهای «تیر» و «مهر» آماده پرتاب
رئیس پژوهشگاه هوافضا از آمادگی این پژوهشگاه برای تست زیرمداری ماهوارههای ایرانی با دو کاوشگر «تیر» و «مهر» خبر داد و افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی اداری مبلغ دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای پژوهشگاه اختصاص داده شده که تاکنون این مبلغ محقق نشده است.
تصویر ماهواره فجر، طرح جلد نشریه روسیه
ماهنامه اخبار فضایی روسیه (новости космонавтики) که از معتبرترین نشریات علمی این کشور به شمار می آید به شکل ویژه به فعالیتهای فضایی ایران پرداخت و در شماره اخیر خود ماهواره ایرانی فجر در طرح جلد نشریه اخبار فضایی روسیه اختصاص داده شده است.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 107، خرداد 94
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
نبردهای آینده-طرح ضربت آنی جهانی؛ ماهوارهها کوچکتر-عکسها بزرگتر؛ تزریقگر پینتلی؛ عزم دنیای رادار برای مقابله با پنهانکاری؛ فون براون
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
پرتاب نافرجام ماهواره مکزیکی به فضا
آژانس فضایی روسیه از پرتاب ناموفق یک موشک حامل ماهواره مکزیکی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از «تلهسور»، پس از پرتاب ناموفق موشک حامل ماهواره مکزیکی «روسکاسموس» آژانس فضایی روسیه روز گذشته در بیانیهای اعلام کرد که ماهواره مکزیکی «مکزست سنتناریو» (مکزست1) ساعاتی پس از پرتاب از پایگاه فضایی بایکونور (قزاقستان) در جو از هم جدا شد.