در سال 2017 نسل جدید ماهوارههای پیشبینی توفان به فضا میروند
نسل جدید ماهوارههای پیشبینی توفان با نام اختصاری CYGNSS بسیار کوچک و سبکوزن طراحی شده تا میلیونها دلار هزینههای سنگین پرتاب ماهوارههای معمولی را کاهش دهد.
عجیب ترین هواپیماهای دنیا
نشستن روی یکی صندلی پرتاب نامطمئن، که درست روی کمپرسور یک موتور توربوجت جای گرفته، جای راحتی برای هیچ خلبانی نیست، اما این فرمولی بود که فرانسوی ها در دهه 1950 برای پرواز عمودی متصور بودند. آنها در اواخر این دهه، پروژه بسیار متفاوت و عجیبی را شروع کردند که اصطلاحا «کلئوپاترا» خوانده می شد؛ به این ترتیب که یک موتور توربوجت بزرگ «آتار» را که در انتهایش چهار چرخ قرار گرفته بود، به یک کابین کوچک متصل کردند.
ماهواره جدید ناسا برای جستجوی آب و منابع دیگر بر روی ماه
ناسا به تازگی به ماهوارههای مکعبی (کیوبست) خود به عنوان شیوهای بهصرفه برای انجام عملیات ماموریتهای اعماق فضا نگاه میکند و یکی از این سامانهها ماهوارهای به اندازه یک جعبه کفش است که Lunar IceCube نام دارد. این ماهواره برای جستجوی یخ آب و منابع دیگر موجود بر روی ماه به کار خواهد رفت.
سفر به کره ماه با هزینه ای کمتر از 34 دلار!
اندکی بیش از 30 دلار مقدار بسیار کمی برای چنین سفر بزرگی است اما به نظر می رسد که این مخارج برای استفاده آدرین از یک خودروی شخصی بر روی زمین باشد.
اسناد و مدارکی که آلدرین به تازگی در توئیتر خود ارسال کرده است نشان می دهد که حمایت دولت در طول ماموریت ژوئیه 1969 ارائه شده است و او مجبور نبود که از جیب خود برای سوخت موشک آپولو 11 به فضا هزینه ای بپردازد.
هند 9 ریزماهواره آمریکایی را تا سال 2016 به فضا پرتاب میکند
سازمان تحقیقات فضایی هند در فاصله زمانی سال های 2015 و 2016 تعداد 9 ماهواره نانومیکرو برای آمریکا پرتاب خواهد کرد. این برای نخستین بار است که سازمان تحقیقات فضایی هند یک ماهواره آمریکایی را پرتاب میکند.
سازمان تحقیقات فضایی هند تا کنون 45 ماهواره متعلق به 19 کشور را پرتاب کرده است.
هزینه فتح ماه برای نخستین بار چه قدر بود؟
باز آلدرین در مطلبی بر روی توئیتر اعلام کرد که دولت آمریکا برای سفر تاریخیاش به ماه و بازگشت به زمین در سال 1969 از وی مبلغ 33.31 دلار بابت هزینههای سفر دریافت کرده بود.
باز آلدرین که دومین انسانی است که بر ماه پا گذاشته، در توئیتر خود تصاویری از هزینهها و گمرکات این سفر را ارائه کرده است.
برگزاری کارگاه آموزشی امنیت ملی و رصد زمین در آبان 94 در کبک کانادا
کمیته ماهوارههای رصد زمین (CEOS)، کارگاه آموزشی "امنیت ملی و رصد زمین" را با تاکید بر آشنایی یا خطرات، ممانعت از بروز از بلایا و کاهش اثرات آن با استفاده از کاربردها و خدمات رصد زمین (EO)، روز ۷ آبان ۱۳۹۴ در کانادا برگزار میکند.
ساخت قدرتمندترین راکت فضایی جهان
بدون شک مهمترین برنامه این روزهای آژانس فضانوردی آمریکا (ناسا) پروژه اعزام فضانورد به ماه و مریخ است و حالا یکی از مهمترین چالشهای فراروی مهندسان این پروژه یعنی تکمیل طراحی سیستم پرتابه فضایی (SLS) برطرف شده است.
طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی در برنامه ششم توسعه
رییس پژوهشگاه فضایی ایران، اصلی ترین محور برنامه ششم توسعه این پژوهشگاه را طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی بومی دانست و گفت: پژوهشگاه بر اساس اساسنامه خود وظیفه گسترش و توسعه علوم و فنون مورد نیاز صنعت فضایی در راستای تحقق چشم انداز بخش فضایی کشور را بر عهده دارد.