گشتی در ماجراهای فضایی 2014
در سال گذشته میلادی دستاوردهای مهمی در سفرهای فضایی انجام شد که نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون و انفجار موشک آنتارس بخشی از مهمترین دستاوردها به شمار میرود.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 103، آذر 93
دربرگیرندهی اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
در این شماره میخوانید: دو سانحهی مهم، چالشی جدید در صنعت فضایی آمریکا؛ گزارشی از نمایشگاه هوافضای ژوهای 2014؛ دومین تمرین ناتو با اِس300، و ...
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
از سرنوشت ماهوارههای دانشگاهی چه خبر؟
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که پروژههای ماهوارههای دانشجویی از ابتدا نه با هدف ساخت یک محصول صنعتی و تجاری، بلکه بهمنظور آموزش نیروها و ایجاد ساختارهای قدرتمند پژوهشی در دانشگاهها تعریف شده بودند؛ چراکه دانشگاهها همواره بستری مناسب برای پرورش نیروهای متخصص و جایگاهی برای رشد ایدههای جدید بودهاند.
قطعی شدن تاریخ پرتاب ماهواره ارتباطی اتحادیه اروپا
سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان و تاخیرهای پیدرپی، تاریخ دقیق پرتاب راکت فضاپیمای پروتون-ام که قرار است ماهواره ارتباطی اتحادیه اروپا را به مدار زمین منتقل کند، مشخص شد.
ماهنامه فضانورد شماره 166، آبان 1393 منتشر شد
ماهنامه فضانورد شماره 166، با دهها مطالب جذاب و خواندنی در ۵۶ صفحه منتشر شد. در این شماره از نحوه عملکرد سامانههای فرود کاوشگرهای ایرانی آشنا و پروندهای درباره نقش روباتها در آینده کاوشهای فضایی باز شده است. همچنین ...
طراحی نسل جدید کاوشگرهای ایرانی
رئیس پژوهشکده سامانههای فضانوردی از طراحی و ساخت نسل جدید کاوشگرها با هدف برنامهریزی برای اعزام سرنشین به زیر مدار زمین خبر داد و گفت: برای رسیدن به این هدف 5 پرواز را در دستور کار داریم. دکتر محمد ابراهیمی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات کنست ایران با اشاره به لزوم انجام کار تیمی و کسب تجربه در حوزه هوافضا اظهار داشت: پروژه های فضایی در قالب کار دانشجویی آغاز شده و در نهایت با تلاش مضاعف به یک محصول و نتیجه نهایی تبدیل میشود.
هند ماهواره خدماتی به فضا پرتاب ميکند
نارندرا مودی نخست وزیر هند روز چهارشنبه در نشست سران کشورهای منطقه در نپال اعلام کرد: دهلینو قصد دارد به منظور ارائه خدمات به همه کشورهای جنوب آسیا ظرف دو سال ماهوارهای را به فضا پرتاب کند.
موتورهای فضایی یونی
دانشمندان برای پژوهشهای فضایی و بررسی سیارات دوردست فضای بیرونی به فضاپیماهایی نیاز دارند که بتوانند فواصل بسیار زیاد را با کمترین هزینه ممکن طی کنند. شاید موتورهای یونی بتوانند فضاپیماها را به دوردستترین نقاط ممکن هدایت کنند.