پرنده‌های انسان‌بر در آسمان

هلی‌کوپترهای دارای سرنشین که برای پروازهای شخصی طراحی و ساخته می‌شوند، قرار است در آینده‌ای نزدیک وارد سیستم حمل و نقل شوند. از تولیدات صنعتی می‌توان به پرنده eHang ساخت کشور چین و طرح‌های نامشخصی اشاره کرد که هنوز به مرحله اجرا نرسیده‌اند.

استفاده از پهپاد گرده‌افشان به جای زنبور عسل

کارشناسان پهپادی را طراحی کردند که همانند زنبورهای عسل عمل گرده افشانی را انجام می‌دهد. پژوهشگران موسسه ملی علوم و فناوری ژاپن اظهار کردند: هواپیماهای بدون سرنشین، می‌توانند قسمتی از تولید موادغذایی در آینده را برعهده گیرند و عمل گرده‌افشانی زنبورها را انجام دهند.

استخدام مهندس ناسا در "اوبر" برای ساخت تاکسی‌های پرنده

شرکت تاکسی آنلاین "اوبر" با هدف ساخت خودروهای پرنده، یکی از مهندسان ناسا را استخدام کرده است. اوبر اکنون امیدوار است که با کمک مارک مور طی یک تا سه ‌سال آینده بتواند تاکسی‌های پرنده را تولید کند.

کارگاه‌های آموزشی شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395

شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود. در ادامه عناوین کارگاه آموزشی این کنفرانس ارائه می‌گردد.

استفاده از حسگرهای گرمایی در سامانه‌های هوایی بدون سرنشین

یکی از شرکت‌های تولیدکننده حسگر، برای تقویت خود در بخش فناوری ‌نانو، اقدام به خرید شرکتی فعال در بخش سامانه‌های هوایی بدون سرنشین مبتنی بر فناوری‌ نانو کرده است. ترکیب فناوری دو شرکت می‌تواند منجر به تولید محصولات جدید شود.

14 بهمن همزمان با روز ملی فناوری فضایی: رونمایی از آخرین دستاوردهای فضایی ایران با حضور رییس جمهور

ماهواره‌هایی که قرار است در این روز رونمایی شود ماهواره‌های سنجش از دور و مخابراتی هستند که از مرحله تحقیقات به مرحله عملیاتی رسیده اند.

توقف و واسپاری پهپادهای خورشیدی اینترنت‌رسان گوگل/جایگزینی با پروژه بالون‌های اینترنت‌رسان

اکنون مشخص شده است که به‌ فاصله اندکی از این واسپاری، پروژه پهپادها در سال 2015 به فراموشی سپرده شده است. دلیل این شرکت برای زمین گذاشتن پروژه‌ای که به مرحله آزمایش رسیده بود، خروج از صرفه اقتصادی و خطرناک بودن آن اعلام شده است.

آزمایشگاه نانوفناوری پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی راه‌اندازی شد

رئیس پژوهشکده سامانه‌های حمل و نقل فضایی پژوهشگاه فضایی ایران از راه‌اندازی آزمایشگاه نانو فناوری در این پژوهشکده خبر داد. در جهت ایجاد زیرساخت مناسب برای توسعه فعالیت‌ها در حوزه نانوتکنولوژی، این پژوهشکده اقدام به راه اندازی  آزمایشگاه نانوفناوری نموده است.

با هواپیمای جدید ایران‌ایر بیشتر آشنا شوید

ایرباس که تلاش کرده این هواپیما را با برخی از مدل‌های بوئینگ قابل رقابت کند در طراحی موتور به یکی از پایین‌ترین سطوح مصرف سوخت رسیده و در استفاده از مواد جدید در بدنه آن نیز پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است.

مدیرعامل ایران ایر: امروز روز بزرگی برای ارتباط ایران و اتحادیه اروپا است

در مجموع شرکت هواپیمای جمهوری اسلامی ایران با ایرباس برای خرید یکصد فروند هواپیما و با شرکت بویینگ برای خرید 80 فروند هواپیما قرارداد امضا کرده و قرار است بزودی قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای 70 نفره را با شرکت فرانسوی- ایتالیایی «ای.تی.آر» (ATR) امضا کند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
هفته جهانی فضا 2024 با شعار «فضا و تغییرات اقلیمی» (+پوستر)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi