سازمان فضایی چه برنامههایی برای کسبوکارهای فضاپایه دارد
مدیرکل توسعه کسبوکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکلگرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آنها را به این سمت هدایت کند که راهحلهای خلاقانه مبتنی بر فناوریهای پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.
دریافت روزانه 200 گیگ داده فضایی از 10 ماهواره بینالمللی
معاون سازمان فضایی ایران گفت: روزانه 200 گیگابایت دادههای ماهوارهای از 10 ماهواره بینالمللی دریافت می شود و در اختیار فعالان و سازمانهای متقاضی قرار میگیرد.
تجهیز استانهای کشور به ۲۰ بالن مخابراتی/قراردادن کشتی هوایی در لایه استراتسفر تا ۲ سالآینده
این پروژه ذیل طرح کشتی فضایی اجرایی شده است و از کشتی فضایی میتوان برای حمل محموله مخابراتی، محموله پایشی، تصویربرداری و جابهجایی بار و مسافر بهره برد.
برنامه سازمان فضایی ایران برای طراحی و ساخت ماهوارههای سنجشی با دقت یک متر/پرتاب 4 ماهواره تا سال 1404/تلاش برای استفاده از دادههای ماهواره "پیام" امیرکبیر
به گفته رئیس سازمان فضایی ایران، ماهوارههای "ناهید 1 و 2" و "ایرانست 1 و 2" تا سال 1404 در مدار ژئو قرار خواهند گرفت.
ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور
حوزه کسب و کارهای فضاپایه دارای رشدی سریع است به طوری که هم اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند. فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده است و این مسئله موجب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.
سرمایه گذاری ۴۰ میلیون دلاری "آلفابت" و"ایرباس" برای توسعه موشک های کوچک
یک استارتاپ در حوزه فضا، یک روش هوشمندانه برای ارسال موشک به فضا طراحی کرده است و ماهوارههای کوچک را به فضا ارسال خواهد کرد.
آشنایی با ماهواره مخابراتی ناهید ۱
ماهواره مخابراتی ناهید ۱، برای اولین بار در کشور، در پژوهشکده سامانههای ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران به کارفرمایی سازمان فضایی ایران طراحی و ساخته شده است.
آشنایی با ماهواره مخابراتی ناهید ۲
ماهواره ناهید ۲ یک میکرو ماهواره مخابراتی میباشد که برای انجام ماموریتهای مخابراتی در مدار LEO و توسعه تکنولوژی زیر سیستمهای حساس ماهوارههای مخابراتی GEO طراحی شده است.
سه نوع ماهواره بومی در دست توسعه و ساخت است
درآمد سالیانه فروش تصاویر ماهواره ای و خدمات ارزش افزوده آن نزدیک به چهار میلیارد دلار است که این رقم در سال های آینده به حدود 150 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.
ماهواره «ناهید یک» در کمیته سازمان ملل متحد معرفی شد
ماهواره «ناهید یک» در واقع راه میانی برای دستیابی به بخشی از فناوریهای مخابراتی زمینآهنگ است و فناوریهای به کار گرفته شده در آن، پایه اصلی فناوریهای مورد نیاز ماهوارههای عملیاتی کشور به شمار می رود.