هند قدرتمندترین موشک خود را با موفقیت آزمایش کرد +تصاویر

هند امروز (پنجشنبه) بزرگ‌ترین موشک تاریخ فضایی این کشور را که حامل کپسولی بود که می تواند روزی برای اعزام فضانوردان مورد استفاده قرار بگیرد، با موفقیت پرتاب کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این موشک که برای حمل ماهواره‌های بزرگ مخابراتی طراحی شده است، از پایگاه فضایی سریهاریکوتا Sriharikota در ایالت آندراپرادش در جنوب هند به فضا پرتاب شد.

ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 103، آذر 93


دربرگیرنده‌ی اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
در این شماره می‌خوانید: دو سانحه‌ی مهم، چالشی جدید در صنعت فضایی آمریکا؛ گزارشی از نمایشگاه هوافضای ژوهای 2014؛ دومین تمرین ناتو با اِس300، و ...
توزیع در گیشه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور

سال ۲۰۱۴ آغاز عصر جدید جاه‌طلبی‌ انسان در فضا+تصاویر

کم نیستند کارشناسانی که می‌گویند سال ۲۰۱۴ یکی از تاریخی‌ترین و به یادماندنی‌ترین دورانهای بشر در عرصه فضاست. به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که به روزهای پایانی سال ۲۰۱۴ نزدیک می‌شویم بررسی کوتاه اتفاقات مهم فضایی جهان بازگوکننده برآیندی است که نشان می‌دهد موفقیتهای به دست آمده در این عرصه تقریبا جایی برای خودنمایی ناکامی‌ها باقی نمی‌گذارد.

هند ماهواره‌ خدماتی به فضا پرتاب مي‌کند

نارندرا مودی نخست وزیر هند روز چهارشنبه در نشست سران کشورهای منطقه در نپال اعلام کرد: دهلی‌نو قصد دارد به منظور ارائه خدمات به همه کشورهای جنوب آسیا ظرف دو سال ماهواره‌ای را به فضا پرتاب کند.

آسیایی‌ها پیشتازان آینده‌ی فضا

به نظر می رسد هند و چین به عنوان قدرت‌های اقتصادی نوظهور جهان در یک هدف ویژه فرازمینی اشتراک نظر داشته باشند: تلاش برای رسیدن به مریخ. گرچه عمر فعالیت‌های فضایی این دو کشور به بیش از چند دهه نمی رسد اما با پیشرفتهای خیره کننده ای که در عرصه فضا داشته اند گوی سبقت را به طرز خلاقانه ای از سایر رقبا ربوده و برای اینکه دور تازه مریخ گشایی های بشر را به نام خود بزنند رقابت شانه به شانه ای را به پیش می برند.

ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 102، آبان 93


دربرگیرنده‌ی اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
در این شماره می‌خوانید: تب تند کروز هواپایه در اروپا، تقویت توان بازدارندگی راهبردی روسیه تا سال 2020، توسعه موشک‌های راهکنشی با سرجنگی نامتعارف، الزامات تضمین ماموریت در سازمان‌های فضایی، پرتاب ماهواره از باند فرودگاه به مدار، و ...
توزیع در گیشه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور

ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 101، مهر 93


دربرگیرنده‌ی اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا
در این شماره می‌خوانید: ماهواره‌های مکعبی در ماه، سامانه‌های ماهواره‌بر هواپرتاب، تجهیز زیردریایی‌ها به موشک‌های بالستیک، پایش وضعیت و سلامت سازه‌های هوافضایی، رادار هواپایه هفتاد سال توسعه
توزیع در گیشه‌های روزنامه فروشی سراسر کشور

انتشار نخستین شماره مطبوعاتی ماهنامه «فضانورد»

ماهنامه فضانورد که وابسته به پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی است، در ۱۵ سال گذشته به صورت یک نشریه داخلی در تیراژ محدود چاپ و در برخی از سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز و پژوهشکده‌های علمی توزیع شده است. این پژوهشکده از مهرماه سال ۱۳۹۳ و همزمان با هفته جهانی فضا و اعیاد قربان و غدیر، با هدف توسعه و ترویج دانش فضایی، به انتشار ماهنامه فضانورد در قالبی حرفه‌ای و با توزیع سراسری و فراگیر اقدام نموده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi