همکاری بلو اوریجین و یوتلست با هدف پرتاب ماهواره توسط راکت «نیو گلن»
«جف بزوس»، مدیرعامل و مؤسس شرکت آمازون، اعلام کرد که کمپانی «بلو اوریجین» که متعلق به اوست، با همکاری کمپانی فرانسوی «یوتلست» قراردادی امضا کرده است مبنی بر اینکه ماهوارههای ارتباطی را عملیاتی کنند تا از این طریق بتوانند تا سال 2022 ماهوارهای را توسط راکت ساخت این شرکت به فضا پرتاب کنند.
لزوم تعیین تکلیف طرحهای کلان/آخرین اخبار از ماهواره آتست
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به رونمایی از ماهواره «آت ست» (پیام) این دانشگاه در دهه فجر توسط رئیس جمهور گفت: مراحل قرارگیری این ماهواره در اتاق تمیز طی شده و ما آماده هستیم.
پاپآپ؛ خودرو پرنده جدید ایرباس (+تصاویر)
مسافران این خودرو میتوانند با کمک اپلیکیشن خاص این خودرو، هر زمان که نیاز دارند، آن را فراخوانند. این ماشین پرنده مجهز به هوش مصنوعیای است که آن را برای تشخیص اپراتورها، شناسایی مسیر و همچنین یافتن بهترین گزینههای تردد برای سفر در کمترین زمان کمک میکند.
تصاویر: ورود دومین هواپیمای تازه خریداری شده به ایران/نخستین ایرباس A330
امروز دومین هواپیمای تازه خریداری شده از شرکت اروپایی ایرباس در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست. این هواپیمای از نوع A330 متعلق به هواپیمایی جمهوری اسلامی، هما، میباشد.
آزمایش سامانه حفظ جان گردشگران فضایی (+تصاویر)
سازمان ناسا خبرهای همکاری خود با اسپیس ایکس را تایید کرده و اعلام کرده است که با این شرکت برای کار بر روی سامانه حفظ حیات کپسول دراگون که گردشگران اسپیس ایکس را به سفر فضایی میبرد، همکاری میکند.
ماهنامه صنایع هوافضا، شماره 124، اسفند 95
دربرگیرنده اخبار و مطالب روز و مقالات علمی حوزه هوافضا، شماره 124، اسفند 95
توزیع در گیشههای روزنامه فروشی سراسر کشور
راهاندازی کتابخانه نرمافزارهای ناسا
باتوجه به اینکه نرمافزارها معمولا چند گام جلوتر از فناوری سختافزاری تغییر میکنند و آنها هستند که سختافزارها را وادار به پیشرفت کردهاند، چنین آرشیوی میتواند مقدمهای برای یک جهش تکنولوژی در سختافزارهای هوانوردی، مدلسازی و برنامهنویسی به شمار رود.
آزمایش جلیقه ضداشعه برای سفر به مریخ
نخستین نمونه عملیاتی این جلیقهها در اواخر سال 2017 قابل استفاده خواهد بود و اولین آزمایش آن نیز روی انسانها صورت نمیگیرد. در صورت موفقیتآمیز بودن آزمایشهای ضروری، از این جلیقه به طور گسترده در سفرهای فضایی استفاده خواهد شد.
ثبت بینالمللی 5 موقعیت مدار فرکانسی ماهوارهای جدید در اتحادیه بینالمللی مخابرات توسط سازمان فضایی ایران
سازمان فضایی ایران ضمن نظارت و جلوگیری از تداخلات فرکانسی نسبت به موقعیتهای مدار فرکانسی ثبت شده برای کشور جمهوری اسلامی ایران، اقدام به ثبت بینالمللی ۵ موقعیت مدار فرکانسی ماهواره ای جدید در اتحادیه بینالمللی مخابرات در مدار زمین آهنگ در سال ۱۳۹۵ نمود.
طراحی و ساخت شبیهساز فضا توسط پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی
پژوهشگران دانشگاه شهید بهشتی با همکاری وزارت ارتباطات موفق به طراحی و ساخت شبیه ساز فضا شدند. در پروژه ساخت شبیهساز فضا، سه سامانه محفظه شبیهساز آزمون حرارتی خلاء، طراحی و ساخته شده که حجم یکی از سامانهها حدود ۱۴ مترمکعب و دو محفظه دیگر دارای حجم ۱.۵ مترمکعب است.