گشت و گذار بین ستاره ها با اپلیکیشن SkyView + دریافت فایل

شاید یکی از جالب‌ترین و در عین حال عجیب‌ترین موضوعات حال حاضر دنیا بحث‌های مربوط به سیاره‌ها و ستاره‌های دیگر باشد. فضایی که عظمت آن به قدری زیاد است که حتی کهکشان راه شیری در مقابل آن نقطه ای بیش نیست.

نقش یوزپلنگ ایرانی بر روی هواپیما؛ تلاش برای جلوگیری از انقراض یک حیوان نادر (+تصاویر)

تلفیق نقش سریعترین جانور روی زمین با سریعترین وسیله حمل و نقل که به دست بشر ساخته شده، ترکیبی هوشمندانه ، جذاب و قابل تامل است. پیش تر تصویر یوزپلنگ ایرانی برای جلب توجه جهانیان، بر روی پیراهن بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل نیز چاپ شده بود.

اطلاعات باقی‌مانده کاوشگر «افق‌های نو» از پلوتو پاییز سال آینده به ‌دست‌مان می‌رسد

کاوشگر افق‌های نو (نیوهورایزنز) ناسا که اخیرا عبوری تاریخی از کنار پلوتو، از اجرام دور افتاده منظومه شمسی، انجام داد، چند تصویر بی‌سابقه و تاریخی را ارسال کرد ولی این فضاپیما حجم عظیمی از داده را ذخیره کرده است که به دلیل فاصله زیاد آن با زمین، به‌زودی به دست‌مان نخواهد رسید.

آغاز ارسال داده‌های کاوشگر افق‌های نو به زمین

کاوشگر افق‌های نو (نیوهورایزنز) ناسا که در ماه ژوئیه از کنار پلوتو عبور کرد، از روز پنجم سپتامبر (14 شهریور) مخابره ده‌ها گیگابیت داده جمع‌آوری‌شده و ذخیره‌شده در سوابق دیجیتالی خود به زمین را آغاز کرده است.

فراخوان ناسا برای طراحی برنامه نرم‌افزاری ساعت مچی فضانوردان

سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریکا (ناسا) در فراخوانی در سایت Freelancer از داوطلبان خواسته است برنامه نرم افزاری (اپلیکیشن) را برای ساعت های مچی هوشمند قابل استفاده فضانوردان طراحی کنند.

از زمین تا پلوتو، چگونه به مرزهای سامانه‌ی خورشیدی رسیدیم (+عکس)

کشف پلوتو به سال ۱۹۳۰ باز می‌گردد زمانی که در تلسکوپ‌هایمان چند پیکسل خاکستری تار مشاهده کردیم. با‌گذشت سال‌ها هنوز درباره‌ی این سیاره چیز زیادی نمی‌دانستیم تا زمانی که فضاپیمای افق‌های نو تصاویری با بیشترین جزئیات را از سطح این سیاره و ماه‌های آن به زمین ارسال کرد، اما چگونه توانستیم به دورترین سیاره‌ی منظومه‌ی خورشیدی برسیم و در آنجا چه دیدیم؟

 

آغاز کشفیات جدید «افقهای نو»/ پلوتو بزرگتر از تصورات قبلی است

کاوشگر «افقهای نو» ناسا حالا در متن مهمترین مأموریت چند سال اخیر صنعت فضایی جهان قرار دارد. این فضاپیمای روباتیکی پس از سفری که نزدیک به یک دهه به طول انجامیده به پلوتو رسیده است، سیاره کوتوله ای که تا سال ۲۰۰۶ یکی از ۹ سیاره منظومه شمسی بود اما با تعریف جدیدی که از سیارات از سوی اتحادیه بین المللی اخترشناسی ارایه شد از این مجموعه خارج و به عنوان سیاره کوتوله و همچنین نخستین گروه از مجموعه «اجرام فضایی فرانپتونی» در طبقه بندی جدیدی قرار گرفت.

ثبت «قلب پلوتو» در واضح‌ترین تصویر کاوشگر «افق‌های نو»

ناسا در جدیدترین تصویر ارسالی از کاوشگر نیوهورایزنز (افق‌های نو)، به نمایش یک ویژگی قلب شکل در سطح سیاره پلوتو پرداخته که دقیق‌ترین تصویر ثبت‌شده تاکنون محسوب می‌شود.
دانشمندان ماموریت نیوهورایزنز ناسا واضحترین تصویر از سیاره کوتوله قهوه‌ای رنگ پلوتو را دریافت کردند که توسط دوربین LORRI بر روی این کاوشگر ثبت شده بود.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI