آخرین فعالیتهای انجام شده در زمینهی ساخت پهپادهای فضایی
به تازگی تیمی از دانشمندان در مرکز فضایی کندی واقع در فلوریدا کار بر روی روبات پهپادشکلی را ادامه داده اند که قابلیت پرواز در محیطهای تاریک و فاقد اتمسفر را داشته و حتی می تواند با اتمام شارژ باتری هایش به پایگاه اصلی بازگشته و خود را برای ادامه مأموریت آماده سازد.
فیسبوک از پهپاد ارائهدهنده اینترنت در نقاط دور افتاده رونمایی کرد
فیسبوک از اولین هواپیمای بدون سرنشین خورشیدی خود که ارائهکننده اینترنت در نقاط دور افتاده است، پردهبرداری کرد. این هواپیما که «آکیلا» نام دارد، میتواند تا سه ماه بدون فرود آمدن پرواز و به کمک لیزر، دادههای اینترنتی را به آنتنهایی که در روی زمین نصب شدهاند، ارسال کند. فیسبوک اعلام کرده که این پهپادها با استفاده از لیزر، اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه ارائه میدهند.
انتقال سریعتر خون با کمک پهپادها
در سال های اخیر، پهپادها یا هواپیماهای کوچک بدون سرنشین وارد بخش های مختلفی شده اند اما پروژه جدید پژوهشگران بر انتقال خون با کمک پهپادها معطوف شده تا در کوتاهترین زمان ممکن بتوان خون مورد نیاز بیماران را به آنها منتقل کرد. این محصول در حالت مفهومی و طرح اولیه به سر می برد تا تحقیقات بیشتری انجام و این بتواند به خروجی نهایی دست پیدا کند. اجرایی شدن این طرح می تواند خون مورد نیاز بیمارستان ها در روستاها یا نقاط دور را تامین کند.
10 شغل آینده پهپادهای کوادکوپتر
دوره، دوره پهپادهاست. چه بخواهیم چه نخواهیم، این پرندههای مکانیکی مرموز سر از زندگی روزمره ما در خواهند آورد و به جزئی جداییناپذیر از آن تبدیل خواهند شد. بعید نیست کمتر از 5 سال دیگر شاهد باز شدن پای پهپادهای کوچک کوادکوپتر به خانههایمان هم باشیم.
ساخت پهپاد خورشیدی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت
مدیران فیس بوک که از سال قبل تست پهپادهای خورشیدی خود را برای تسهیل دسترسی به اینترنت آغاز کرده بودند، از نهایی شدن این طرح خبر داده اند.
این پهپادهای بدون سرنشین 140 فوتی می توانند از ارتفاع 60 تا 90 هزار پایی خدمات اینترنت را در اختیار ساکنان محلی قرار دهند.
بهکارگیری پهپادها برای رویارویی با بیماریها
«پروژه اخطار» مایکروسافت به دنبال استفاده از پهپادها و فناوریهای دیگر برای مقابله پیشگیرانه با شیوع بیماریها و نجات بشر برای همیشه از دست آنهاست. این پروژه از پهپادها برای شناسایی بیماریهای جدید پیش از آن که آنها به تهدیدی برای انسانها، حیات وحش و دامها تبدیل شوندف استفاده میکند.
چگونه پهپادهای کوچک کوادکوپتر در آینده به بهبود زندگی انسان ها کمک میکنند (+ عکس)
یکی از فناوری هایی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، پهپاد یا همان هواپیمای بدون سرنشین است. شرکت های بزرگی چون آمازون و گوگل از پهپاد برای تحویل بستههای پستی کوچک به شهروندان استفاده می کنند. هم چنین اعلام شده است که اداره پست کشور سوییس قصد دارد در سال جاری از روباتهای پرنده برای تحویل مرسولات پستی استفاده کند.
کوادکوپتر چیست؟
کوادکوپتر (به انگلیسی: Quadcopter یا Quadrotor) بالگرد گردنده بالی است که نیروی بَرآ (بالابرنده)ی آن به کمک چهار پروانه عمودی عمل می کند. این پهپاد کوچک دارای مصارف متعدد است و برای مطالعات تحقیقی و جستجو کاربرد دارد.
ساخت سریعترین نانوپهپاد جهان
دانشمندان یک شرکت فناورانه در نیویورک، سریعترین نانوپهپاد جهان را ارائه دادهاند که میتواند با سرعت 48.28 کیلومتر در ساعت حرکت میکند. این پهپادکه Axis Turbo-X نام دارد، به اندازهای کوچک است که در کف دست جای میگیرد.
پهپاد جدید که توسط شرکت «نوآوریهای موریسون» ساخته شده، دارای سه دنده برای ارائه نیروی پایین، متوسط و کامل است.