Guidance of Unmanned Aerial Vehicles
نام فارسی: راهنمای هواپیماهای بدون سرنشین
نویسنده: Rafael Yanushevsky
ناشر: CRC Press
سال چاپ: 2011
شمار صفحات: 371
Introduction to UAV Systems
نام فارسی: آشنایی با سیستمهای پهپاد
نویسندگان: Paul Fahlstrom, Thomas Gleason
ناشر: Wiley
سال چاپ: 2012، ویرایش چهارم
شمار صفحات: 306
نخستین دوره مسابقات سراسری پهپاد دانشجویی در شمالغرب
به منظور گسترش علوم وابسته به طراحي و ساخت وسايل پرنده، دانشگاه صنعتي مالک اشتر يک دوره مسابقه طراحي و ساخت هواپيماي بدون سرنشين را برگزار ميکند. این مسابقات در 15 بهمن 1391 دانشگاه صنعتی ارومیه برگزار میشود.
چشم فانتوم پرواز کرد
سرانجام هواپیمای هیدروژنی بدون سرنشین چشم فانتوم (PhantomEye) ساخت شرکت بویینگ نخستین پرواز آزمایشی خود را انجام داد و به مرحله پرواز پایانی نزدیکتر شد. این هواپیما در 1 ژوئن از مرکز پژوهشهای پروازی درایدن ناسا واقع در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز خود را آغاز کرد و تا ارتفاع 4080 پایی اوج گرفت و در مسیر سِیر (کروز) به سرعت 62 نات رسید. این پرواز در مجموع 28 دقیقه به طول انجامید ولی پس از فرود بر بستر یک دریاچه خشک، ارابههای فرود این هوایپما در اثر برخورد با حفرههای زمینی شکسته شد. منبع: هیتنا
برتری مولفههای انسانی یا ضعف هواپیماهای بدون سرنشین؟
هدف از ساخت هواپیماهای بدون سرنشین حذف عامل انسانی از نبردهای هوایی و عملیاتهای تجسسی و در کل کاهش خطرات احتمالی برای خلبانان بوده است. اما آیا هواپیماهای بدون سرنشین می توانند هواپیماهای سرنشیندار را حذف کرده و جایگزین مطمئنی برای آنها باشند؟
شناختهشدهترین پهپادهای نظامی
هواپیماهای بیسرنشین بهخاطر پرواز طولانی و بیسروصدا در ارتفاع بالا استفادههای زیادی یافتهاند. با پیشرفتهترین هواپیماهای بیسرنشین که هماکنون یا (در آینده نزدیک) عملیاتی شدهاند، آشنا شوید.
ماهنامه پهپادها و آینده
دورهی انتشار: ماهنامه
موضوع: پهپاد (پرندههای هدایتپذیر از دور)
صاحب امتیاز: صنایع هوایی قدس
پیوندها
این بخش به صورت پیوسته در حال تکمیل و بهروزرسانی میباشد.
چالشهاي آزمايش پرواز هواپيماهاي بدون سرنشين
هواپيماهاي بدون سرنشين يكي از فنّـاوريهاي در حال توسعه و مورد توجه ارتش و نيز برخي شركتهاي تجاري ميباشند. اين هواپيماها چالشهاي دشواري را براي مراكز آزمايش و ارزيابي پيش رو ميگذارند. ارتش علاقهمند است تا بر روي هواپيماهاي بدون سرنشين كاملاً خودكار، براي كاهش ملزومات مهارت اپراتور و افزايش قابليت اطمينان سيستمهاي تاكتيكي متمركز شود.
توسعهی هواپيماهاي بدون سرنشين و چالشهاي پيش رو
دنياي هوانوردي در سالهاي اخير شاهد رشد و گسترش روزافزون پرندههاي بدون سرنشين بوده است و بر طبق آمار، بودجة اختصاصيافته در وزارت دفاع ايالات متحده براي اين پرندهها در سال 2003 نسبت به سال 2001 حدود %200 افزايش يافته است....