هفته جهانی فضا در پژوهشگاه هوافضا؛ کاوشگرها و ماهوارهها
امسال نیز به رسم هرساله پژوهشگاه هوافضا با شعار: «کاوشگرها و ماهوارهها» در راستای ارتقاي دانش هوافضايي جوانان و نوجوانان و آشنایی با کاوشگرهای فضایی با برگزاري مراسمي در روز دوشنبه سیزدهم مهر 94 از ساعت 9 الي 11:45 ميزبان اين مراسم خواهد بود.
تاسیس کارگروه هوافضا در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری
رئیس پژوهشگاه هوافضا از تاسیس کارگروه هوافضا در شورای عالی عتف با هدف برقراری و ارتقای ارتباط بین صنعت و دانشگاه خبر داد. دکتر امی همچنین گفت: تصمیم داریم از طریق حقوقی و قانونی، آسیبهای وارده بر بدنه هوافضای کشور به ویژه پژوهشگاه هوافضا را که به دلیل بیتدبیری مدیران در طرح ادغام به وجود آمده است، پیگیری کنیم.
ارائه مدل فضایی ماهواره مخابراتی در نمایشگاه تلکام 2015
پژوهشگاه فضایی ایران، همراه با دیگر مجموعههای وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شانزدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۵، شرکت نموده و برخی از محصولات و دستآوردهای پژوهشکدهها و واحدهای پژوهشی خود را در عرصه علوم و فناوری فضایی در معرض دید عموم قرار داده است.
مختصری درباره پارک فناوری پردیس (+عکس)
پارك فناوري پرديس بهعنوان مهمترين و بزرگترين پارك فناوري كشور در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياستجمهوري با هدف تجاريسازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركتهاي دانشبنيان تاسيس شد.
سخنرانی علمی: چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری (مهر 94)
سخنرانی علمی با موضوع «چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری» از سلسله سخنرانیهای علمی پژوهشگاه هوافضا و انجمن هوافضای ایران در مهر ماه 94 برگزار میشود.
تیم رباتهای پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد
در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.
نمایش کاوشگرهای فضایی ایران در نمایشگاه ماکس 2015
نمایشگاه هوایی «ماکس»، که در نوع خود یکی از بزرگترین نمایشگاههای هوایی و فضایی جهان به حساب میآید، هر دو سال یکبار در اواخر ماه آگوست در شهر «ژوکوفسکی» روسیه برگزار میشود. بنابراین، این روزها روسیه میزبان مهمانانی از سرتاسر جهان جهت حضور در این نمایشگاه است.
همکاري دانشگاه محقق اردبيلي با سازمان صنايع هوايي
به گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر محمد نریمانی گفت: بر اساس این تفاهم نامه سه جانبه قرار است این سه سازمان در برگزاری دوره های آموزش هوانوردی، ترویج دانش هوایی، اجرای طرح های پژوهشی،پایاننامهها و رساله های تحصیلات تکمیلی مرتبط با هوافضا و سایر موارد آموزشی و پژوهشی همکاری کنند.
نمایش نخستین فضاپیمای سرنشیندار ایران در موزه علوم و فناوری
موزه علوم و فناوری نخستین فضاپیمای سرنشین دار ایرانی را به نمایش می گذارد. این برنامه که با همکاری پژوهشگاه هوافضا برگزار می شود، علاوه بر نمایش نخستین فضاپیمای سرنشیندار کشور، تصاویری از کاوشگرهای ایرانی را نیز در معرض دید عموم قرار می دهد.