معرفی برترین طرح‌های چهارمین دوره مسابقات کن ست

چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران که مرحله پایانی آن از روز جمعه هفتم آذر ماه 93 آغاز شده بود، پس از سه روز رقابت میان تیم‌های شرکت کننده، با ارائه گزارش عملیات از سوی تیم‌ها و اعلام برندگان نهایی به پایان رسید.

ماهنامه فضانورد شماره 166، آبان 1393 منتشر شد

 

ماهنامه فضانورد شماره 166، با ده‌ها مطالب جذاب و خواندنی در ۵۶ صفحه منتشر شد. در این شماره از نحوه عملکرد سامانه‌های فرود کاوشگرهای ایرانی آشنا و پرونده‌ای درباره نقش روبات‌ها در آینده کاوش‌های فضایی باز شده است. همچنین ...

طراحی نسل جدید کاوشگرهای ایرانی

رئیس پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی از طراحی و ساخت نسل جدید کاوشگرها با هدف برنامه‌ریزی برای اعزام سرنشین به زیر مدار زمین خبر داد و گفت: برای رسیدن به این هدف 5 پرواز را در دستور کار داریم. دکتر محمد ابراهیمی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران با اشاره به لزوم انجام کار تیمی و کسب تجربه در حوزه هوافضا اظهار داشت: پروژه های فضایی در قالب کار دانشجویی آغاز شده و در نهایت با تلاش مضاعف به یک محصول و نتیجه نهایی تبدیل می‌شود.

آغاز به کار چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران در سطح ملی

 

چهارمین دوره مسابقات کن‌ست ایران در سطح ملی با حضور 16 تیم از دانشگاه‌های مختلف کشور آغاز به کار کرد. این مسابقات در چندین مرحله طراحی شده که مرحله پایانی آن شامل رهاسازی کن‌ست‌ها از ارتفاع و آزمودن آنها است که با حضور شرکت‌کنندگان صورت می‌گیرد.

موتورهای فضایی یونی

دانشمندان برای پژوهش‌های فضایی و بررسی سیارات دوردست فضای بیرونی به فضاپیماهایی نیاز دارند که بتوانند فواصل بسیار زیاد را با کمترین هزینه ممکن طی کنند. شاید موتورهای یونی بتوانند فضاپیماها را به دوردست‌ترین نقاط ممکن هدایت کنند.

چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران

چهاردهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، 12 تا 14 اسفندماه 1393 توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و در شهر تهران برگزار می شود. كمیته علمی كنفرانس از كلیه دانشجویان، پژوهشگران، صاحب نظران و متخصصان در رشته‌های مختلف مرتبط با هوافضا دعوت می­نماید مقالات اصیل خود را در یکی از 7 محور اصلی این کنفرانس حداکثر تا بیستم آذر ماه 1393 به دبیرخانه این کنفرانس ارسال نمایند.

ماهنامه فضانورد شماره 165، مهر 1393+دریافت نسخه الکترونیکی

 

ماهنامه فضانورد که وابسته به پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی است، در ۱۵ سال گذشته به صورت یک نشریه داخلی در تیراژ محدود چاپ و در برخی از سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، مراکز و پژوهشکده‌های علمی توزیع شده است. برای دریافت نسخه‌ی الکترونیکی این ماهنامه کلیک کنید.

توجه به شرایط فیزیولوژیک و حیاتی فضانورد در فرآیند طراحی فضاپیما

لباس‌های فضانوردی، نسل‌های پیشرفته‌تر لباس‌های خلبانی در ارتفاعات بالاست که بعدها به تدریج به وسایل بسیار پیشرفته‌ای تبدیل شدند که در مدرن‌ترین نمونه‌ها می‌توان آنها را شبیه به فضاپیماهای پوشیدنی توصیف کرد.

سپر حرارتی و کاربرد آن در ساخت فضاپیما

اگر فضاپیمایی از فضای بیکران به سمت زمین در حال بازگشت باشد، ناگزیر است که در سرعت های خیلی بالا وارد جو شود. این سرعت های بالا شروع می کند به گداختن سطح در تماس با هوا. بنابراین ما مجبوریم از موادی استفاده کنیم که مقاومت لازم را داشته باشند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi