رئیس مرکز ملی فضایی ایران: اجرای 60درصد کاربریهای مغفول فضایی در موسسه مشترک فضایی
رییس مرکز ملی فضایی ایران گفت: مؤسسه مشترک فضایی مرکز ملی فضایی و دانشگاه تهران، 60 درصد کاربریهای مغفول فضایی را اجرایی میکند. این مؤسسه زنجیره رابط بین دولت و صنعت خواهد بود و دادههای مورد نیاز در حوزه کاربریهای فضایی را ارائه خواهد کرد تا مورد استفاده کاربران بخشهای مختلف قرار گیرد.
پایداری ماهواره در فضا مهمتر از پرتاب است/ زمان و سرمایه گذاری مهمترین چالش حوزه فضایی
دکتر صدر با اشاره به سیاستهای سازمان فضایی کشور در 2 سال گذشته، گفت: برنامه ما این بوده است، آنچه که تا به حال در حوزه فضایی به آن دست پیدا کردیم تثبیت کنیم به طوری که اگر ماهواره ای را در مدار قرار دادیم به عنوان قدم نخست و در قدم بعدی این ماهواره بتواند 5 سال با کلیه تجهیزات در مدار بماند و شرایط پایداری داشته باشد.
راهاندازی بخش پایش ماهوارهای پدیدههای مختلف طبیعی در سازمان فضایی ایران
بخش پایش ماهوارهای پدیدههای مختلف طبیعی در زیرپرتال سنجش از دور تارنمای سازمان فضایی ایران راه اندازی شده است. علاقمندان میتوانند با مراجعه به آدرس www.rs.isa.ir از این خدمات استفاده نمایند.
رییس مرکز ملی فضایی: راهاندازی شرکتهای دانشبنیان مسلط بر کاربری فضا در اقتصاد
کاربران دربخش کاربری فضا در اقتصاد، دولتی اما کسانی که این کار را انجام می دهند عمدتا بخش خصوصی هستند؛ درحال حاضر یک طیف از شرکت های دانش بنیان در این زمینه در حال راه اندازی هستند که بر کاربری های فضایی در اقتصاد تسلط داشته و این کاربری ها را برای نهادهای مختلف اجرا می کنند.
دکتر منطقی: همکاری با ایرباس برای ساخت قطعات هواپیما به زودی آغاز میشود
دکتر منوچهر منطقی با اشاره به همکاری ایران و ایرباس برای ساخت قطعات، گفت: قطعهسازان مهمترین حلقه در زنجیره ساخت هواپیما هستند و برای تولید هواپیما باید سه گروه فعال باشند که یک گروه که مهم ترین قسمت در پروسه ساخت هواپیما محسوب می شوند، قطعه سازان هستند.
رئیس مرکز ملی فضایی ایران: افزایش امنیت و اقتصاد، هدف توسعهی کاربریهای فضایی
منوچهر منطقی رییس مرکز ملی فضایی ایران در خصوص اهداف مرکز ملی فضایی بیان کرد: هدف ما در راستاری توسعه کاربرهای فضایی، ایجاد امنیت و اقتصاد است و با توجه به اینکه محدودیت بودجه و منابع داریم سعی کرده ایم نگاهی کاملا کاربردی به این موضوع داشته باشیم.
نوآوری پژوهشگر ایرانی در زمینهی ساختوسازهای خودکار در مریخ و ماه (+تصاویر)
پژوهشگر ایرانی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی با طراحی و ساخت پرینترهای سهبعدی روش نوینی را در ساخت اتوماتیک سازههای ساختمانی در مدت کم ارائه داده و در تلاش است تا با همکاری ناسا اقدام به ساخت سازه در مریخ و ماه کند.
ساختار شبکه "MRO" اویونیک کشور ارائه میشود
رییس کارگروه اویونیک ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی از ارائه ساختار شبکه "MRO" اویونیک کشور خبر داد و گفت: این ساختار بر اساس پتانسیلها و توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان تعریف شده است.
دفتر امور فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (UNOOSA)
دفتر امور فضای ماورای جو سازمان ملل متحد (UNOOSA) که در شهر وین اتریش قرار دارد، در زمینه ترویج همکاریهای بینالمللی در حوزه اکتشاف و استفاده صلحآمیز از فضای ماورای جو و همچنین استفاده از علوم و فناوریهای فضایی برای توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی فعالیت میکند.
رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکاری صلحآمیز فضایی با روسیه
به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کردهاند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.