اسکار ایرانی با چاشنی فضایی!/در "فضا" هیچ مرزی وجود ندارد/+ هر آنچه که باید درباره‌ی این دو ایرانی نامدار بدانید

بامداد امروز "انوشه انصاری" نخستین بانوی گردشگر فضایی جهان و "فیروز نادری" از مدیران پیشین ناسا بر روی صحنه آیین اسکار رفتند تا دومین جایزه‌ی اسکار ایران را به نمایندگی از اصغر فرهادی دریافت نمایند.

حضور فیروز نادری و انوشه انصاری به نمایندگی از اصغر فرهادی در مراسم اسکار

در پی انتشار بیانیه اصغر فرهادی مبنی بر عدم شرکت در مراسم اسکار با توجه به قانون ممنوعیت ورود مهاجران هفت کشور مسلمان به آمریکا، اصغر فرهادی، انوشه انصاری و پروفسور فیروز نادری را به نمایندگی از خود و فیلم «فروشنده» برای شرکت در هشتاد و نهمین مراسم اسکار معرفی کرد.

همایش آشنایی با موقعیت‌های شغلی هوافضا با رویکرد کارآفرینی، دانشگاه امیرکبیر، اسفند 95

همایش «آشنایی با موقعیت‌های شغلی هوافضا با رویکرد کارآفرینی» در تاریخ هشتم، دهم و یازدهم اسفند 95 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌گردد.
برای آگاهی بیشتر به نشانی sao-aut.ir مراجعه نمایید.

کارگاه‌های آموزشی شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395

شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود. در ادامه عناوین کارگاه آموزشی این کنفرانس ارائه می‌گردد.

تلسکوپ‌های برخط در راه است/ در توسعه فناوری فضایی نباید هیجانی و سیاست زده عمل کرد

فناوری فضایی در نهایت کاربرد روی زمینش است که مهم است در نتیجه ماهواره های سنجشی برای ما همیشه مهم تر بودند. ما یک اداره کل سنجش داریم که فعالیت های زیادی انجام می‌دهد. به هر حال رفتن به فضا جذاب است ولی چون زمان‌بر است باید دنبالش بود ولی باید توجه کرد که آن هم باید یک کاربردی داشته باشد.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

رئیس سازمان فضایی ایران: ثبت 19 نقطه مداری به نام ایران/آغاز ساخت ماهواره «پارس 1»

رئیس سازمان فضایی ایران از ثبت 19 نقطه مداری برای ایران خبر داد و گفت: علاوه بر آن با مشارکت دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان فرآیند طراحی و ساخت ماهواره «پارس 1» آغاز شده است.

تاثیر ریزماهواره‌ها در اقتصاد کشور

از مزیت های ریزماهواره‌ها این است که تولید با سرعت بالایی پیش می رود و از هزینه‌ها کاسته می‌شود چرا که ما از تولید یک ماهواره بزرگ به تعداد زیادی ماهواره کوچک و مشابه می‌رسیم که برای تولید آنها می‌توان یک تولید سریال راه اندازی کرد.

رییس مرکز ملی فضایی ایران: تحول اساسی در حوزه فضایی کشور تا ۳ سال آینده

در واقع حوزه فضایی کشور، مسیر جامعی را که کشورهای پیشرفته در آن حرکت رو به جلو دارند، انتخاب کرده است و در بخش علمی آن نیز خوب پیش می رویم، در بخش زیرساختی موقعیت متوسط داریم و در بخش کاربری آن نیز متوسط هستیم، اما با اقدامات صورت گرقته بخش کاربری در آینده به سرعت رشد خواهد کرد.

فراخوان عمومی اولین رویداد ملی کسب و کار در حوزه فناوری فضایی

نخستین رویداد ملی کارآفرینی با کاربردهای عمومی فضا با عنوان «نوآوردگاه» با هدف توسعه کسب‌و‌کارهای نوپا در حوزه فناوری فضایی در 26 بهمن ماه سال جاری به مدت چهار روز توسط مرکز ملی فضایی ایران و با همکاری شرکت دانش بنیان «شزان» با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار خواهد شد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi