تقسیم وظایف پژوهشگاه فضایی و پژوهشگاه هوافضا / تکمیل زنجیره فناوری فضایی
بخش مربوط به آزمایشگاه زیرمداری، پرتابهای زیرمداری و نیز محمولههای زیستی توسط پژوهشگاه هوافضا انجام میشود و بخش مربوط به ماهوارهها و خدمات فضاپایه را پژوهشگاه فضایی دنبال میکند.
ناکامی هند در فرود کاوشگر بر سطح ماه / دلداری نخستوزیر هند به دانشمندان / «چاندرایان» همچنان مطالعه ماه را ادامه خواهد داد
هند قصد داشت با قرار گرفتن در زمره تنها کشورهایی که موفق به فرود آرام بر سطح ماه شدهاند به آمریکا، روسیه و چین ملحق شود.
نصب موفق بالگرد مریخی ناسا بر روی کاوشگر «مارس 2020»
قرار است کاوشگر مریخ موسوم به «مارس 2020» و بالگرد مریخی آن ژوئیه آینده توسط موشک «اتلس ۵» (Atlas V) به فضا پرتاب شوند.
فضانورد «ایستگاه فضایی بینالمللی» در حال آزمایش دستیار هوشمند رباتیک
این ربات که به شکل مکعب است، به صورت آزادانه در ایستگاه فضایی بینالمللی پرواز میکند و میتواند در انجام کارهای روزمره و توسعه و آزمایش فناوری گرانش صفر به خدمه ایستگاه فضایی کمک کند.
مأموریت «چاندریان ۲»؛ دومین تلاش هند برای رسیدن به ماه
فضاپیمای مأموریت چاندریان ۲ حامل یک مدارگرد، سطحنشین و ماهنورد است که تقریبا همه آنها در هند طراحی شده است. در صورتی که هند موفق شود چاندرایان ۲ را روی سطح ماه بنشاند پس از روسیه، آمریکا و چین به چهارمین کشوری تبدیل میشود که موفق به این کار شده است.
نصب تجهیزات جدید روی مریخنورد «مارس ۲۰۲۰»
کاوشگر بعدی مریخی ناسا در حال طی مراحل آمادهسازی خود است. قرار است «مارس ۲۰۲۰» در ماه ژوئیه سال 2020 به سیاره سرخ ارسال شود.
نام خود را با «مارس ۲۰۲۰» به مریخ بفرستید
ناسا اعلام کرده است علاقهمندان میتوانند با ورود به پایگاه اینترنتی این آژانس فضایی نام خود را ثبت کنند تا نام آنها روی یک تراشه که روی بدنه مریخنورد «مارس ۲۰۲۰» چسبانده میشود به سیاره سرخ سفر کند.
کاوش برجسته «چانگ ئه 4» چین در ماه
گرچه پیش از این در مأموریتهای ناسا و روسیها و فرود انسان روی ماه نمونهبرداری هم انجام شده است ولی پیش از این هیچ پژوهشی راجع به "گوشته ماه" صورت نگرفته نبود.
گرد و غبار مریخی، سطح «اینسایت» را پوشاند
پژوهشگران ناسا توانستند به تازگی و برای نخستین بار، اثر متقابل میان گرد و غبار و وزش باد در مریخ را اندازهگیری کنند تا بینشی جدید برای اکتشافات بعدی اینسایت ارائه دهند.
موفقیت کاوشگر خورشیدی «پارکر» در دومین شیرجه به سمت خورشید
این کاوشگر در طول مأموریت هفت ساله خود، ۲۴ شیرجه به خورشید را تجربه خواهد کرد تا با نظاره خورشید از نزدیکترین فاصله ممکن به اسرار آن پی ببرد.