رونمایی تویوتا از طرح مفهومی ماه‌‌نورد آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن (+تصاویر و ویدیو)

همکاری تویوتا و ژاکسا به ساخت کاوشگری منجر خواهد شد که قادر به اعزام فضانوردان به ماه بدون نیاز به لباس مخصوص است.

برنامه‌ی چین برای ارسال کاوشگر به مریخ تا سال 2020

به گفته طراح ارشد برنامه اکتشاف ماه چین، این کشور قصد دارد سال آتی یک کاوشگر به مریخ ارسال کند. وی افزود: سال آتی یک کاوشگر به مریخ پرتاب می‌کنیم که دور این سیاره مدار می‌زند و روی آن فرود می‌آید.

ویدیو: رویدادهای این هفته‌ی ناسا

رویدادهای ناسا در هفته‌ی نخست اسفند 97 شامل: برنامه اسپیس ایکس برای نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای سرنشین‌دار، آمادگی فضانوردان اکسپدیشن 59 برای اعزام به ایستگاه فضایی بین المللی، و  اطلاعات جدید درباره کاوشگر اینسایت در ویدیوی زیر گزارش داده شده است.

«چانگ ئه 4» نماد قدرت فضایی چین

این کاوشگر که در نخستین روزهای سال 2019 میلادی به فضا پرتاب شد برای نخستین بار توانست در سفری پیچیده و با استفاده از تکنولوژی چینی، عرصه های فضا را بشکند و فصلی جدید در تاریخ اکتشافات فضایی جهان بنیان نهد.

ناسا به پروژه کاوشگری مریخ‌نورد "فرصت" پایان داد

ربات کاوشگر فضایی "فرصت" یا "آپورچونیتی" بیش از ۱۵ سال مشغول تحقیق بر روی سیاره مریخ بود. ناسا به دلیل آنکه این کاوشگر فضایی دیگر قادر به انتقال یافته‌های خود نیست، به این پروژه پایان داد. این پایان داستان موفقیتی است بزرگ.

تصاویر فضایی برگزیده روزهای گذشته از نگاه «اسپیس»

بزرگترین سطح نورد خودران اروپا به نام "SherpaTT" در زمینی همانند مریخ در مراکش مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش توسط تیمی از مرکز نوآوری رباتیک "DFKI" آلمان انجام شد.

همه‌چیز درباره مأموریت «اگزومارس» اروپا و مریخ‌نورد «برونو»

اگزومارس ماموریت اخترزیست‌شناسی است که توسط آژانس فضایی اروپا و روسیه به‌طور مشترک انجام می‌شود. هدف این ماموریت جستجوی نشانه‌های حیات، روی سطح مریخ است. مدارگرد ردیاب گاز بخش اول اگزومارس است در سال ۲۰۱۶ میلادی به فضا پرتاب شد.

«چانگ‌ای-۴» آماده فرود بر سمت پنهان ماه

کمتر از یک ماه گذشته چین فرودگر و کاوشگر "چانگ‌ای-۴" (Chang'e-۴) را برای مطالعه آن نیمه از ماه که ساکنان زمین هیچ‌گاه آن را نمی‌بینند و همیشه تاریک است، به فضا فرستاد.

درگذشت نخستین مدیر زن ناسا و «مادر تلسکوپ فضایی هابل»

"نانسی گریس رومن"، نخستین مدیر زن در ناسا و صاحب لقب "مادر تلسکوپ فضایی هابل" از دنیا رفت. او در سال 1949، مدرک دکتری ستاره‌شناسی خود را از دانشگاه شیکاگو دریافت کرد و در سال 1959 به سمت ریاست ستاره‌شناسی در اداره علوم فضایی ناسا رسید.

رشد 139 درصدی اقتصاد جهانی فضا و جای خالی ایران

عرصه فضا گرچه دستاوردهای درخشانی برای کشورمان به دنبال داشته و توانسته جایگاه ایران را ارتقا دهد اما این جایگاه هنوز از منظر اقتصادی برای کشور دستاورد نداشته است در حالی که می‌توان با توسعه این بخش که فارغ از هرگونه دست‌اندازی قدرت‌های جهانی است، توسعه اقتصادی را برای کشور به بار آورد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری