«برایان می» به «آژانس فضایی اروپا» پیوست

«برایان می» آهنگ‌ساز، خواننده، نوازنده گیتار و اخترفیزیکدان انگلیسی به «گروه رهگیر دنباله‌دار» آژانس فضایی اروپا پیوسته است.

ناسا 5 ماه‌نشین دیگر را برای پروژه آرتمیس برگزید / فعالیت 14 شرکت خصوصی برای ساخت فرودگر ماه (+جزییات و تصاویر)

این پنج شرکت هم‌اکنون می‌توانند برای تحویل محموله‌های رباتیک به سطح ماه برای ناسا به رقابت بپردازند و راه را برای بازگشت انسان به ماه تا سال ۲۰۲۴ میلادی، هموار کنند.

آزمایش پروازی کاوشگر مریخ چین در حضور نمایندگان خارجی برای نخستین بار

کاوشگر مریخ چین قرار است در سال ۲۰۲۰ پرتاب و با گشتن و فرود بر سطح مارتیَن آن، پژوهش‌های جهانی را توسعه دهد.

پرتاب کاوشگر چانگ‌ئِه-۵ چین به کره ماه در سال 2020

این کاوشگر متشکل از یک ماه‌نشین، ماه‌گرد، بخش برخاست و همچنین بخش بازگشت است و قرار است با حامل لانگ‌مارچ-۵، بزرگ‌ترین حامل فضایی حال حاضر چین پرتاب شود.

‌‌انتشار نخستین تصویر از کاوشگر مریخ چینی

در این طرح نوآورانه، چین سه هدف را دنبال می‌کند که در صورت موفقیت، اولین کشوری خواهد بود که موفق به انجام توامان این ماموریت‌ها می‌شود.

همکاری استرالیا و ناسا در پروژه‌های اعزام انسان به ماه و مریخ

دولت استرالیا به تازگی اعلام کرده که در حال پیوستن به نیروهای ناسا است تا این سازمان را در ماموریت‌های اکتشاف مریخ و ماه از جمله پروژه «آرتمیس» حمایت کند.

تقسیم وظایف پژوهشگاه فضایی و پژوهشگاه هوافضا / تکمیل زنجیره فناوری فضایی

بخش مربوط به آزمایشگاه زیرمداری، پرتاب‌های زیرمداری و نیز محموله‌های زیستی توسط پژوهشگاه هوافضا انجام می‌شود و بخش مربوط به ماهواره‌ها و خدمات فضاپایه را پژوهشگاه فضایی دنبال می‌کند.

ناکامی هند در فرود کاوشگر بر سطح ماه / دلداری نخست‌وزیر هند به دانشمندان / «چاندرایان» همچنان مطالعه ماه را ادامه خواهد داد

هند قصد داشت با قرار گرفتن در زمره تنها کشورهایی که موفق به فرود آرام بر سطح ماه شده‌اند به آمریکا، روسیه و چین ملحق شود.

نصب موفق بالگرد مریخی ناسا بر روی کاوشگر «مارس 2020»

قرار است کاوشگر مریخ موسوم به «مارس 2020» و بالگرد مریخی آن ژوئیه آینده توسط موشک «اتلس ۵» (Atlas V) به فضا پرتاب شوند.

مأموریت «چاندریان ۲»؛ دومین تلاش هند برای رسیدن به ماه

فضاپیمای مأموریت چاندریان ۲ حامل یک مدارگرد، سطح‌نشین و ماه‌نورد است که تقریبا همه آنها در هند طراحی شده است. در صورتی که هند موفق شود چاندرایان ۲ را روی سطح ماه بنشاند پس از روسیه، آمریکا و چین به چهارمین کشوری تبدیل می‌شود که موفق به این کار شده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری