آغاز آموزش فضانوردان بر روی فضاپیمای اوریون برای سفر تاریخی به سیاره سرخ

فضاپیمای اوریون به عنوان سیستم انتقال فضایی بعدی ناسا طراحی شده و می‌تواند انسان‌ها را به مدار زمین و ورای آن انتقال دهد. این پیمایه، سنگ‌بنای برنامه اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ارسال انسان به سیاره سرخ است.

تاریخ ویرایش: 18 فروردین ماه 1395

ناسا کار آموزش فضانوردان خود برای سفر به مریخ را بر روی فضاپیمای اوریون آغاز کرده تا توانایی آن‌ها را برای کنترل این فضاپیما بسنجد.

به گزارش ایسنا، این فضانوردان لباس کامل فضایی پوشیدند تا به طور کامل فضاپیما و توانایی خود برای تعامل با سیستم‌های کنترل را در زمان سفر به مریخ آزمایش کنند.

فضاپیمای اوریون به عنوان سیستم انتقال فضایی بعدی ناسا طراحی شده و می‌تواند انسان‌ها را به مدار زمین و ورای آن انتقال دهد. این پیمایه، سنگ‌بنای برنامه اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ارسال انسان به سیاره سرخ است.

مقامات ناسا در سایت خود اعلام کردند: مهندسان در مرکز فضایی جانسون ناسا در حال ارزیابی چگونگی تعامل سکنه درون فضاپیمای جعلی اوریون با کنترلگر دستی چرخشی و دستگاه کنترل مکان‌نما در زمان پوشیدن لباس کامل فضایی در ماموریت به مقاصد فضای عمیق است.

پیمایه‌ی سرنشین‌دار چند منظوره اوریون (MPCV) برای انتقال چهار فضانورد به مقاصد ورای مدار پائین زمین طراحی شده است. آمریکا پس از پایان برنامه شاتل فضایی در سال 2011 هیچ وسیله‌ای برای ارسال انسان به فضا ندارد. آخرین پیمایه با قابلیت انتقال فضانوردان انسانی به ورای مدار پایین زمین، فضاپیمای ساتورن پنجم بود که در سال 1973 بازنشسته شد.

برنامه‌ریزان ماموریت ناسا اطمینان دارند که می‌توانند در حدود 20 سال آینده یک انسان را در سیاره سرخ بطور ایمن فرود بیاورند. فضاپیمای اوریون تاکنون یک بار در سال 2014 پرواز آزمایشی انجام داده که در جریان آن یک کپسول خالی دو بار در اطراف زمین برای آزمایش یک تجهیزات ایمنی حیاتی چرخید.

فضاپیمای اوریون بر روی موشک سیستم پرتاب فضایی که در حال حاضر توسط ناسا در حال ساخت است به فضا ارسال خواهد شد. این موشک در زمان تکمیل، قدرتمندترین موشک ساخته شده تاکنون خواهد بود که می‌تواند انسان را برای نخستین بار در تاریخ در یک سیاره دیگر فرود بیاورد.

بیشتر بخوانید
تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیدگاه کاربران
فرستادن دیدگاه جدید
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi