با پرنده عمودپرواز برقی تکنفره iFLY آشنا شوید
شرکت نکست در وبسایت خود نوشته است: "iFLY" یک وسیله نقلیه شخصی عمودپرواز کاملاً برقی است که برای حمل و نقل ایمن، راحت و مناسب ایجاد شده است.
یک هوانورد عمودپرواز برقی با ظرفیت یک نفر موسوم به "iFLY" با استفاده از هشت پروانه و هشت موتور الکتریکی که با باتری کار میکنند، پرواز میکند و به زودی میتواند حالتی ویژه از حمل و نقل هوایی باشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، تصور کنید که وسیله نقلیه پروازی عمودپرواز برقی (eVTOL) مخصوص خود را دارید که شما را با فشار یک دکمه به هرجایی که میخواهید منتقل میکند. این رویا ممکن است به عنوان یک داستان علمی-تخیلی به نظر برسد، اما یک استارتاپ موسوم به "نکست" (NeXt) در فکر تبدیل آن به واقعیت است.
این شرکت در وبسایت خود نوشته است: "iFLY" یک وسیله نقلیه شخصی عمودپرواز کاملاً برقی است که برای حمل و نقل ایمن، راحت و مناسب ایجاد شده است. اگر از کسی بپرسید فهرستی از آرزوهای خود را بازگو کند، به احتمال زیاد توانایی پرواز در صدر آن فهرست قرار دارد و این آرزو یکی از قدیمیترین و ماندگارترین آرزوهای بشر است. اکنون "iFLY" با فراهم کردن پروازی تک نفره، ساده و ایمن، این آرزوی دیرینه بشر را برآورده میکند.
در این رابطه: فهرست نوشتارهای مرتبط با خودروهای پرنده و تاکسیهای هوایی
"iFLY" با استفاده از یک برنامه همراه کار میکند که در آن شما به راحتی روی نقشه گوشی هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید یا iOS خود ضربه میزنید تا مقصد و مکان فرود خود را انتخاب کنید.
این پرنده نیازی به خلبان ندارد و به شکل خودران پرواز میکند و به سادگی کاربر را به مقصد مورد نظر وی میرساند.
هم اکنون شرکت "نکست" در حال اخذ مجوزهای لازم از اداره هوانوردی فدرال(FAA) است تا بتواند مجوز پرواز با این پرنده را بدون مجوز خلبانی دریافت کند.
همانطور که گفته شد "iFLY" با استفاده از هشت پروانه و هشت موتور الکتریکی که با باتری کار میکنند، پرواز میکند و به یک کابین برای حمل مسافر مجهز شده است.
شرکت "نکست" این پرنده را بسیار ایمن ساخته است. به عنوان مثال این پرنده محاسبه میکند که شارژ باتری برای پیمایش چه میزان مسافت مطمئنی کافی است تا حتما در یک مکان امن فرود آید. ضمن اینکه "iFLY" به یک چتر نجات مجهز است که در مواقع اضطراری به طور خودکار برای فرودی ایمن باز میشود.
شرکت "نکست" به تازگی برای "iFLY" حق ثبت اختراع دریافت کرده است و اکنون به دنبال سرمایهگذاران است.
- 16 مهر ماه 1403
تست بوستر جدید فضاپیمای نیوشپرد شرکت «بلو اوریجین» در پرواز شماره NS-27 - 2 مهر ماه 1403
چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس - 1 مهر ماه 1403
انتشار فصلنامه اختصاصی هوانوردی «سیمرغ آسمان»، شماره 2، تابستان 1403 (+دریافت نسخه دیجیتال) - 31 شهریور ماه 1403
شرکت امبرائر جایزه فون کارمان را برای همکاری بینالمللی در هوانوردی دریافت کرد - 22 شهریور ماه 1403
کپسول مشکلدار بوئینگ بدون سرنشین به زمین بازگشت و دو فضانورد آن جا ماندند - 18 شهریور ماه 1403
یک ایرانی در میان سرنشینان جدیدترین ماموریت گردشگری فضایی زیرمداری «بلو اوریجین» (+تصاویر)