دومین دوره مسابقات دانش آموزي طراحی و ساخت سامانه هاي هوافضايي دانشگاه صنعتي شريف
دومین دوره مسابقات طراحی و ساخت سامانههای هوافضایی در بخش دانشآموزی به همت قطب علمی سامانههای هوافضایی دانشکدهی مهندسی هوافضا دانشگاه صنعتی شریف در مهر ماه ۱۳۹۰ برگزار می شود.
انجمن احتراق ایران
انجمن احتراق ایران یک مجموعه علمی - فرهنگی، غیرسیاسی و غیرتجاری است. مجوز فعالیت انجمن احتراق ایران در اسفند ماه ۱۳۷۹ در کمیسیون انجمنهای علمی وزارت علوم، تحقیقات فناوری صادر گردید.
انجمن هوافضای ایران
انجمن هوافضای ایران انجمنی است که در زمینههای علمی، پژوهشی، تخصصی و فنی هوافضا در موضوعات مهندسی، تعمیر و نگهداری عملیاتی، حقوق، هوانوردی و فضانوردی برای اهداف صلحجویانه فعالیت میکند.
رویای من برای ستارگان (کتاب زندگینامهی انوشه انصاری)
نویسنده: انوشه انصاری؛ هومر هیکام
مترجم: احسان اشرفی
ناشر: مترجم
تاریخ چاپ: 1390
سوخت هواپیما چیست و انواع آن کدام است؟ (+کد سوخت)
سوخت هواپیما و هوانوردی باید دارای برخی ویژگیهای خاص باشد که با محیطی که در آن مصرف میشود سازگار باشد و برای اطمینان از عملیات پروازی ایمن تولید شود.
برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی هوافضا
واحد آموزش قطب علمی سامانه های هوافضایی جهت تحقق اهداف کلی قطب علمی در راستای توسعهی آموزش علوم و فنون هوافضایی و توسعهی دانش روز هوافضا در جامعهی صنعتی کشور، اقدام به برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی به کمک اساتید برجستهی داخل کشور نموده است.
برای اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی قطب علمی سامانه های هوافضایی به نشانی www.ceas.ir مراجعه نمایید.
چهارمین دوره مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا دانشگاه امیرکبیر
چهارمین دوره مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا در آبان و بهمن ۱۳۹۰ دانشکده هوافضا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود. مسابقات دانشآموزی در آبان ماه و مسابقات دانشجویی در بهمن ۱۳۹۰ برگزار خواهد شد.
نخستین همايش تخصصي سامانههاي ماهوارهبر
دانشكده مهندسي هوافضاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با حمايت سازمان صنايع هوافضا در راستاي رشد و ارتقاي فعاليتهاي هوافضايي كشور به ويژه در پرتاب ماهواره، اولين همايش تخصصي سامانههاي ماهوارهبر را در آبان ماه ۱۳۹۰برگزار مي نمايد.
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران
این دانشکده در بخش مهندسی هوافضا در حال راهاندازی مقطع دکتری هوافضا و همچنین مقطع کارشناسي ارشد در گرایشهای مهندسي فضايي، آيروديناميك، سازههاي هوافضايي، سوانح هوايي و صلاحيت پروازي، جلوبرندگي، ديناميک پرواز و کنترل میباشد.
آشنایی با موتور جت و میکروجت
ترجمه و تالیف: علیرضا علیحسینی
شمار صفحات: 192
ناشر: سبزان (چاپ نخست 1390)
قطع: وزیری