چراغ سبز ناسا به ماژول قمری ایتالیایی برای برنامه آرتمیس
هیئت بازبینی ناسا به آژانس فضایی ایتالیا (ASI) چراغ سبز نشان داده است تا با توسعه زیستگاه سطح ماه خود موسوم به MPH پیش برود.
کاسینی دور نخست نزدیک شدن به کیوان را تکمیل کرد
کاسینی که هیچ گاه این قدر به کیوان نزدیک نشده بود، این بار به قدری به این سیاره عظیم نزدیک شد که حتی وارد جو فوقانی آن شد. این کاوشگر ساعت ۴ و بیست دو دقیقه بامداد دوشنبه به وقت گرینویچ، فقط ۱۶۰۰ کیلومتر بالاتر از ابرهای فوقانی جو کیوان بود.
کاسینی شیرجه نهایی به سوی کیوان را شروع میکند
فضاپیمای بینالمللی کاسینی از مسیر حرکت خود در مدار کیوان منحرف شده تا شیرجه نهایی به سوی این سیاره که باعث نابودی اش خواهد شد را شروع کند. این کاوشگر روز دوشنبه از ۱۲۰ هزار کیلومتری تایتان، قمر کیوان، رد شد که باعث تغییر مسیر آن به اندازهای شد که آن را در مسیر برخورد با این سیاره قرار میدهد.
فضانورد کهنهکار از آمادگی برای سفر طولانی فضایی میگوید
نسپولی می گوید سفر به فضا انسان را جوان می کند: «لذتِ کشف یکی از چیزهایی است که به شما حس سرخوشی میدهد و حسی است که برخلاف کودکان، خیلی از بزرگسالها آن را از دست میدهند. بنابراین با رفتن به فضا کسی نمیداند شاید دوباره جوان میشوید.»
سالن هوافضای پاریس، از مأموریتهای فضایی مشترک گرفته تا تجربهی راهپیمایی در فضا/رییس ناسا: تلاش می کنیم حدود دهه ۲۰۳۰ میلادی انسان را در نزدیکی مریخ مستقر کنیم
شاید رفتن به مریخ در ذهن هر کسی که اینجا در پاریس است نباشد اما هدف مشترک همه کسانی است که در بخش هوافضا کار می کنند. آژانس فضایی اروپا و ناسا، هر دو در سال ۲۰۲۰ مریخ نورد به فضا خواهند فرستاد. روبرت لایتفوت، رئیس ناسا میگوید که برای سفر به مریخ هم به مریخنورد نیاز هست و هم به فضانورد.
سفرهای شگفتانگیز فضاپیمای کاسینی-هویگنس به کیوان
ماموریت فضایی کاسینی-هویگنس در سال ۱۹۹۷ میلادی مشترکا توسط سازمان ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا)، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ایتالیا برای مطالعه سیاره «کیوان» آغاز شد. کاسینی-هویگنس شامل مدار گرد «کاسینی» و فرودگر «هویگنس» است.
تلاش اروپا برای کاوش سیاره مشتری در قالب ماموریت «جوس»/ رسیدن به مرحله ساخت مدل/ آغاز ماموریت 7 ساله در 2022
آژانس فضایی اروپا بازبینی اولیه طراحی کاوشگر قمر یخی سیاره مشتری را انجام داده و به پیمانکار اصلی پروژه (ایرباس و شرکا) اجازه ساخت یک فضاپیمای مدل را برای آزمایش سیستمهای مورد نیاز در ماموریت جوس (Juice) داده است.
پاپآپ؛ خودرو پرنده جدید ایرباس (+تصاویر)
مسافران این خودرو میتوانند با کمک اپلیکیشن خاص این خودرو، هر زمان که نیاز دارند، آن را فراخوانند. این ماشین پرنده مجهز به هوش مصنوعیای است که آن را برای تشخیص اپراتورها، شناسایی مسیر و همچنین یافتن بهترین گزینههای تردد برای سفر در کمترین زمان کمک میکند.
امروز؛ امضای قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای ATR میان ایران و فرانسه
اصغر فخریه کاشان معاون وزیر راه و ترابری ایران روز شنبه اعلام کرد ایران و این سازنده هواپیما در طول هفته جاری قرارداد نهایی برای خرید 20 فروند هواپیمای کوتاه برد را امضا می کنند. وی گفت: قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای کوتاه برد با ارزشی بالغ بر 400 میلیون دلار ( 380 میلیون یورو) می باشد.
ماهواره مصباح آماده پرتاب است/ماهواره ناهید در مراحل نهایی
معاون فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره مصباح که با همکاری ایران و ایتالیا طراحی و ساخته شده، آماده پرتاب است. ماهواره ناهید نیز مراحل نهایی ساخت خود را طی می کند و امسال پرتاب می شود. تاکنون طراحی و ساخت ماهواره های رصد، نوید، ظفر، دوستی و آت ست در دستور کار سازمان فضایی ایران بوده است.