جف ویلیامز به همراه دو فضانورد ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین بازگشتند.

جف ویلیامز به همراه دو فضانورد ایستگاه فضایی بین‌المللی به زمین بازگشتند و در قزاقستان فرود آمدند. به گزارش پورتال هوافضای ایران به نقل از ناسا، این ماموریت 172 روز از زمان پرتاب فضاپیما در مارس 2016 به طول انجامید. جف ویلیامز در حالی به زمین بازگشت که به رکورد 534 روز اقامت در فضا دست یافت، بیشترین زمانی که یک آمریکایی در فضا اقامت داشته است.

همکاری ناسا و بیمارستان هوستون برای بهتر شدن لباس فضانوردان

گروهی از کارشناسان برای تعیین نیازهای پزشکی فضانوردان در حال همکاری با ناسا هستند. آنها با شناخت نیازهای فضانوردان در فضا و ایجاد شرایطی برای اقدامات اضطراری می‌خواهند نیازهای آنها را در سفرهای بلند مدت فضایی برطرف کنند.

تلاش اسپیس‌ایکس برای به‌کارگیری راکت‌های فالکون دست دوم برای ارسال ماهواره به فضا

شرکت خصوصی فضایی اسپیس‌اکس اعلام کرده که نخستین سفارش برای ارسال ماهواره به فضا با استفاده از یک راکت فالکون دست دوم را دریافت کرده و تا پایان سال آن را عملی می‌کند. شرکت اسپیس‌اکس تاکنون موفق به انجام 6 مأموریت فضایی و فرود موفقیت‌آمیز با راکت فالکون 9 شده است اما این‌بار تصمیم دارد یکی از این موشک‌ها که قبلا به فضا رفته را دوباره به آنجا بفرستد.

برای نخستین‌بار در فضا: آزمایش دی‌ان‌اِی به‌کمک دستگاه توالی‌سنج جدید ناسا

فضانوردان ناسا برای نخستین‌بار در تاریخ بشری موفق به تعیین توالی DNA شدند. این موفقیت به دست کیت رابینز فضانورد- زیست‌شناس ناسا و با استفاده از یک دستگاه مینیاتوری که ماه گذشته به ایستگاه بین‌المللی فضایی رسیده انجام شده است.

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران؛ آبان 1395

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 4 تا 7 آبان 1395 در محل فرودگاه بین‌المللی امام خمینی برگزار می‌گردد. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به تارنمای نمایشگاه به نشانی  www.tehranairshow.com مراجعه نمایید.

پایان یک سال انزوا در هاوایی برای شبیه‌سازی سفر به مریخ

پژوهشگران به یک سال زندگی در انزوا برای شبیه‌سازی سکونت در مریخ که بخشی از برنامه ناسا است پایان داده‌اند. این تیم شامل یک اختربیولوژیست فرانسوی، یک فیزیکدان آلمانی و چهار آمریکایی - یک خلبان، یک معمار، یک خبرنگار و یک خاک شناس - بود.

تبدیل کاوشگر به حامل ماهواره‌‌های مکعبی

سازمان اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA) قصد دارد یک کاوشگر را به حاملی برای ماهواره‌های مکعبی تبدیل کند. گواهی ایمنی این کاوشگر در ماه اکتبر صادر شده و اولین محموله آن یک ماهواره سه کیلوگرمی ساخت دانشگاه توکیو است که به مدار بیضوی زمین در ارتفاع حدود ۲۰۰ کیلومتری پرتاب خواهد شد. هدف از این کار کاهش هزینه‌های پرتاب و ایجاد امکان پرتاب با هزینه‌های چند میلیون دلار  است.

بازگشت کپسول فضایی «دراگون» شرکت اسپیس‌ایکس به همراه 12 موش به زمین

کپسول فضایی دراگون شرکت اسپیس‌ایکس به همراه بیش از 1360 کیلوگرم محموله و تجربیات علمی از جمله 12 موش با موفقیت در نزدیکی مکزیک در اقیانوس اطلس سقوط کرد. کپسول دراگون (اژدها) پس از فرود موفق در اقیانوس، توسط کارکنان شرکت اسپیس‌ایکس بازیابی شد و توسط کشتی به بندری در نزدیکی لس‌آنجلس منتقل شد تا برخی از بارهای آن برای ناسا ارسال شود.

تولید ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در ایران

رئیس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه ماهواره‌های مکعبی با تکنولوژی‌های جدید که دانشگاه نوشیروانی بابل دسترسی خوبی در این زمینه دارد در ایران در حال توسعه است، افزود: به عنوان مصاحبه دانشجویی ساخت ماهواره‌های مکعبی را مطرح کردیم.

شانزدهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوافضای ایران، اسفند 1395

شانزدهمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، سوم تا پنجم اسفندماه 1395 توسط دانشگاه خواجه نصیر‌الدین طوسی در شهر تهران برگزار می شود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری