آخرین فعالیت‌های انجام شده در زمینه‌ی ساخت پهپادهای فضایی

به تازگی تیمی از دانشمندان در مرکز فضایی کندی واقع در فلوریدا کار بر روی روبات پهپادشکلی را ادامه داده اند که قابلیت پرواز در محیط‌های تاریک و فاقد اتمسفر را داشته و حتی می تواند با اتمام شارژ باتری هایش به پایگاه اصلی بازگشته و خود را برای ادامه مأموریت آماده سازد.

مذاکره شرکت‌های هواپیمایی ایران و آلمان

شرکت آلمانی سازنده موتور هواپیما با شرکت‌های هواپیمایی ایرانی برای ارائه خدمات تعمیر و نگهداری گفتگو می‌کند.
«راینر وینکلر،» مدیر عامل «ام. تی. یو،» شرکت آلمانی سازنده موتور هواپیما، در گفتگو با هفته‌نامه آلمانی «یورو ام سونتاگ» اعلام کرد این شرکت با چندین شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به منظور عرضه خدمات در بخش تعمیر و نگهداری گفتگو می‌کند.

10 شغل آینده پهپادها‌ی کوادکوپتر


دوره، دوره پهپادهاست. چه بخواهیم چه نخواهیم، این پرنده‌های مکانیکی مرموز سر از زندگی روزمره ما در خواهند آورد و به جزئی جدایی‌ناپذیر از آن تبدیل خواهند شد. بعید نیست کمتر از 5 سال دیگر شاهد باز شدن پای پهپادهای کوچک کوادکوپتر به خانه‌هایمان هم باشیم.

شبیه‌سازهای پرواز ساخت ایران

شبیه‌ساز سیستمی است که تلاش دارد تا تجربه پرواز یک هواپیما را به صورت واقعی در نزدیک‌ترین شرایط ممکن شبیه‌سازی نماید. انواع شبیه‌ساز پرواز از یک بازی ویدیویی تا اندازه واقعی یک کاکپیت هواپیما وجود داشته که بر روی پایه‌های هیدرولیکی قرار دارد و توسط یک کامپیوتر بسیار پیشرفته هدایت می‌شود. شبیه‌سازهای پرواز به صورت گسترده‌ای توسط صنعت هوانوردی و امور نظامی برای آموزش خلبان‌ها، بازسازی سوانح پروازی و یا حتی برای پیشرفت و بهینه‌سازی هواپیماهای موجود به کار گرفته می‌شود.

چگونه پهپادهای کوچک کوادکوپتر در آینده به بهبود زندگی انسان ها کمک می‌کنند (+ عکس)

یکی از فناوری هایی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، پهپاد یا همان هواپیمای بدون سرنشین است. شرکت های بزرگی چون آمازون و گوگل از پهپاد برای تحویل بسته‌های پستی کوچک به شهروندان استفاده می کنند. هم چنین اعلام شده است که اداره پست کشور سوییس قصد دارد در سال جاری از روبات‌های پرنده برای تحویل مرسولات پستی استفاده کند.

کوادکوپتر چیست؟

کوادکوپتر (به انگلیسی: Quadcopter یا Quadrotor) بالگرد گردنده بالی است که نیروی بَرآ (بالابرنده)ی آن به کمک چهار پروانه عمودی عمل می کند. این پهپاد کوچک دارای مصارف متعدد است و برای مطالعات تحقیقی و جستجو کاربرد دارد.

آشنایی با شیوه‌ی ساخت موتور پرتابه فضاپیماها (+فیلم)

موتور پرتابه فضاپیماها ماشین‌هایی پرقدرت با مهندسی دقیق هستند که فضانوردان و ماهواره ها را به مدار زمین می فرستند.
نیروی قرار دادن فضانوردان و ماشین‌های فضایی در فضا از موتورهای پرتابه فضاپیما صادر می شود. موتورهایی که با سوخت جامد یا مایع، یا هر دو کار می‌کنند.

ورود ایران به برنامه گردشگری فضایی/تولید لباس فضانورد مقرون به صرفه نیست

رئیس پژوهشگاه هوافضا برنامه های مدنظر کشور برای پروژه توریسم فضایی و نیز پروژه لباس فضانورد که پیش از این در پژوهشگاه فضایی ایران تعریف شده بود را تشریح کرد. وی با بیان اینکه این یعنی همان توجیه اقتصادی برای انجام یک پروژه فضایی که بخش خصوصی را هم وارد بازی می‌کند، افزود: ورود بخش خصوصی به این حوزه منافعی را به دنبال دارد و قطعا مورد توجه است.

راهکاری تازه برای پرواز طولانی‌ مدت پهپادها

بزرگ‌ترین محدودیت فیزیکی پهپادهای کوچک، تأمین انرژی آنها است. مقدار مشخصی انرژی می‌توان در باتری‌ها ذخیره کرد و با افزایش تعداد باتری ، وزن پهپاد نیز افزایش می‌یابد. به همین علت مدت زمانی که یک کوآدروتور (پهپاد چهارموتوره) می تواند پرواز کند، محدود است. با ایده جدیدی که شرکت هورایزن آن مند سیستمز (Horizon Unmanned Systems) مبنی بر استفاده از یک منبع انرژی دیگر مثل پیل سوختی هیدروژنی پیشنهاد داده است، می توان بر این مشکل غلبه کرد.

ساخت مدل موتور جت به کمک فناوری چاپ سه‌بعدی

مهندسان شرکت جنرال‌الکتریک نوعی موتور جت ساده ارائه داده‌اند که کاملا از اجزای چاپ سه‌بعدی ساخته شده است. به گزارش ایسنا، این موتور، 30 سانتی‌متر طول و 20 سانتی‌متر ارتفاع دارد و توسط «مرکز توسعه افزودنی هوانوردی» جنرال الکتریک در خارج از شهر سینسیناتی امریکا ساخته شده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری