برنامههای هفته جهانی فضا در مهر 94
دکتر ابوالقاسم نقاش دبیر هفته جهانی فضا برنامه هاي مربوط به این هفته را تشريح كرد و اظهار داشت: "هدف از اجراي اين برنامهها آشنا شدن اقشار مختلف مردم با فناوريهاي فضايي و ترويج علوم فضايي است كه در اين رابطه، فعاليتهاي مختلفي با تشكيل كارگروههايي متشكل از نهادهاي مرتبط با اين بخش، شكل گرفته است."
هفته جهانی فضا در پژوهشگاه هوافضا؛ کاوشگرها و ماهوارهها
امسال نیز به رسم هرساله پژوهشگاه هوافضا با شعار: «کاوشگرها و ماهوارهها» در راستای ارتقاي دانش هوافضايي جوانان و نوجوانان و آشنایی با کاوشگرهای فضایی با برگزاري مراسمي در روز دوشنبه سیزدهم مهر 94 از ساعت 9 الي 11:45 ميزبان اين مراسم خواهد بود.
رقابت موشکهای کاغذی به مناسبت هفته جهانی فضا، 94
مسابقه ساخت و پرتاب موشک های کاغذی به مناسبت هفته جهانی فضا در تبریز برگزار می شود. به گزارش مهر، انجمن نجوم آیاز تبريز در نظر دارد به مناسبت هفته جهانی فضا در روز هفدهم مهر مسابقه ساخت و پرتاب موشک های کاغذی را برگزار کند.
معاون حقوقی رئیسجمهور خبرداد: لزوم تدوین قانون ملی فضایی ایران
معاون حقوقی رئیسجمهور، باحضور درمراسم افتتاحیه هفته جهانی فضا، برلزوم تدوین قانون ملی فضایی ایران تاکید کرد. الهام امینزاده گفت: امروزه بسیاری از کشورها قانون ملی فضایی دارند که ما نیز با مطالعات اولیه انجام شده در این زمینه باید به سمت تدوین قانون ملی فضایی کشور خود برویم.
رئیس سازمان فضایی ایران: مذاکره با ایتالیا برای بازپسگیری ماهواره ایرانی مصباح
رئیس سازمان فضایی ایران عنوان کرد: در هفته فضا که از ١٢ تا ١٨ مهرماه برگزار می شود برنامه هایی در سطح مدارس کشور برگزار می شود که از جمله آنها برگزاری نمایشگاه فضایی در دبیرستان ها، بازدید دانشآموزی، دانشجویی از مرکز فضایی البرز و بازدید دانشآموزی از مرکز آسمان نما است.
وزیر ارتباطات در افتتاحیه هفته جهانی فضا: خود را برای شرایط پساتحریم در عرصه فضا آماده می کنیم
محمود واعظی با بیان اینکه باید خود را برای همکاریهای فضایی پساتحریم آماده کنیم، گفت: اواخر آذر همه موانع تحریم برداشته میشود، اگرچه اکنون نیز کشورهای غربی منتظر روز موعود لغو تحریمها نشدهاند. مذاکراتی را نیز آغاز کردهاند و مذاکرات در حوزه فضایی و ماهواره با کشورهای غربی خوب بوده است.
تیم رباتهای پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد
در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.
رتبه ایران در تولیدات علمی هوافضای جهان
بر پایهی دادههای پایگاه استنادی سایمگو در سال 2014 تا به امروز، تولیدات علمی حوزه مهندسی هوافضا، 21 هزار و 577 مدرک است که چین با 29 درصد، امریکا با 25 درصد، آلمان با 4 درصد، انگلستان و ایتالیا هرکدام با 3 درصد، به ترتیب بیشترین تولیدات علمی را در حوزه مهندسی هوافضا به خود اختصاص دادهاند.
پوستر منتخب هفته جهانی فضا 2015
طراحی پوستر هفته جهانی فضا ۲۰۱۵ در سطح جهانی به رقابت گذاشته شده بود که شرکتکنندهای به نام الک بارتوس از رومانی موفق به پیروزی در این رقابت شد. در این طرح ردپای کاشفان در راه شیری به تصویر کشیده که معنای اکتشاف، ورود تدریجی بشر به فضا و کشف روزافزون اسرار کهکشان را به خوبی نشان میدهد.
هر آن چه نیاز دارید درباره سریعترین جت جهان بدانید
از آن جایی که جت ها برخی از هیجان انگیزترین وسایل نقلیه در جهان محسوب می شوند، محبوبیتشان به طور معمول فراتر از شرکت هایی است که آنها را تولید می کنند. مردم در سراسر جهان شیفته جت ها باقی مانده اند و هنگامی که بحث سرعت به میان می آید، این پرنده های آهنین حرف های زیادی برای گفتن دارند. یکی از خاصترین و البته سریعترین جت های جهان SR-71 Blackbird نام دارد.