شبکه پهپادی خودکارِ تحویل خون و دارو

یک شرکت تحویل کالا در سوئیس که از ربات پرنده برای ارسال کالا استفاده می‌کند، قصد دارد نخستین شبکه پهپادی خودکار را برای تحویل تجهیزات و لوازم پزشکی و دارویی در سوئیس راه‌اندازی کند.

سقوط آزاد از کوآدکوپتر

یک پهپادساز لیتوانیایی اخیر ویدئویی از ربات پرنده‌ی ملخ‌دار خود منتشر کرده است که انسان را به هوا می‌برد و در ارتفاع برای پرش با چتر رها می‌کند.

دوازدهمین دوره مسابقات ربوکاپ: حضور ربات پرنده آتش‌نشان برای ششمین سال متوالی

این ربات‌ها در مرزبانی، محیط زیست، نقشه‌برداری و امور سینمایی کاربرد فراوانی دارند. چنانچه ربات پرنده وارد بازار داخلی شود سرمایه‌ای که از این طریق تزریق می‌شود باعث پیشرفت ربات‌ها خواهد شد.

ساخت ربات‌‌های خاص برای جست‌وجو در کرات یخ‌زده

مهندسان ناسا در حال طراحی مجموعه‌ای از ربات‌‌های خاص برای جست‌وجو در کرات یخ‌زده و دورافتاده منظومه شمسی هستند. این ربات‌‌ها قادر به جمع‌آوری نمونه‌‌های هدف از سطح یا زیرسطح ماه‌‌های یخ‌زده سیاره‌‌های منظومه شمسی مانند قمر اروپای کره مشتری خواهند بود.

ارائه نرم‌افزار ساخت ربات پرنده توسط دانشگاه ام.آی.تی

پژوهشگران آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم رایانه دانشگاه ام.آی.تی نرم‌افزاری ارائه کرده‌اند که همه می‌توانند به کمک آن پهپاد یا ربات پرنده بسازند. کاربران می‌توانند در محیط مجازی برنامه پهپادهای خودشان را تست کنند و نحوه پرواز و نقاط ضعف پهپادشان را بررسی کنند.

ناسا پروژه‌های باستان‌شناسی منظومه خورشیدی را معرفی کرد/پرتاب فضاپیماهای لوسی و سایک در سال 2021 و 2023 به فضا

فضاپیمای رباتیک «Lucy» قرار است در سال 2021 میلادی به فضا اعزام شود تا روی سیارک‌های «تروژان» مشتری تحقیق کند. پروژه دیگر فضاپیمای Psyche نام دارد. این فضاپیما در سال 2023 به فضا می‌رود تا به یک جرم آسمانی به نام Psyche16 در کمربند کیپر برسد.

تماشا: دیدار با ربات‌های پرنده‌ی آینده (از مجموعه سخنرانی‌های کنفرانس TED)

آنچه در ابتدا برای سرگرمی ساخته شد در راه تبدیل شدن به یک صنعت چندین میلیون دلاری است بازرسی، نظارت برمحیط زیست، عکس برداری وف یلمبرداری و روزنامه نگاری اینها تنها برخی از کاربردهای احتمالی برای پهپادهای تجاری است، و آنچه اینها را توانمند می‌سازد قابلیت‌هایی هستند که در حال توسعه در مراکز تحقیقاتی در سراسر دنیا می‌باشند.

آیا می‌توان سیارک‌ها را از مسیرشان منحرف کرد؟/ پروژه «آیدا» طرح مشترک ناسا و اِسا، جسورانه‌تر از روزتا

آژانس فضایی اروپا و ناسا فضاپیمای کوچکی را به فضا می‌فرستند تا ببینند اگر سیارکی در مسیر حرکت خود به کره زمین برخورد کند، چه اتفاقی رخ می‌دهد. برنامه آژانس فضایی اروپا در این طرح مشترک، «ماموریت برخورد به سیارک» یا «اِیم» نام دارد. این آژانس قرار است در اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی فضاپیمای «ایم» را به مجموعه سیارک‌هایی که «دیدیموس» نام دارند، بفرستد.

ساخت نخستین ربات خلبان

ربات انسان‌نمای فوق پیشرفته PIBOT طوری طراحی شده است که دارای اندام‌های مشابه انسان است و می‌تواند در صندلی خلبان اصلی نشسته و کلیه مراحل پرواز از تاکسی‌کردن هواپیما در باند گرفته تا تیک‌آف، کروز و نشستن در باند را با استفاده از اهرم‌ها و ادوات کنترل استاندارد هواپیما انجام دهد.

رونمایی ناسا از روبات حفاری مریخ «راسور»

ناسا اخیرا ویدئویی را منتشر کرده که در آن از نمونه اولیه رباتی رونمایی شده است که  RASSOR نام دارد. قرار است این مریخ‌‌نوردها پیش از سفر انسان به مریخ به این سیاره سرخ سفر کنند تا سطح آن را برای زندگی انسان‌ها آماده کنند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi