ارائه توانمندی‌های هوافضای ایران در یک نمایشگاه بین‌المللی (7 تا 10 آذر 96)

هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایش‌های هوایی (روبروی پارک ارم) برگزار می‌گردد. روسيه، چين، تركيه، كرواسي، اتريش، آلمان، تونس، هند و مالزي كشورهايي هستند كه امسال در نمايشگاه به‌عنوان شركت‌كننده يا غرفه‌دار حضور دارند.

دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیت‌های ترویجی صنعت هوایی کشور است

منطقی برگزاری جزیره‌ای مسابقات و جشنواره‌ها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینه‌های مالی و انسانی در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حاشیه هشتمین نمایشگاه صنایع هوایی و فضایی ایران (آذر 96)

همزمان با هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایش‌های هوایی (روبروی پارک ارم) چندین کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به تارنمای نمایشگاه به نشانی  www.tehranairshow.com مراجعه نمایید.

 

هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران (تهران، آذر 96)

هشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایش‌های هوایی (روبروی پارک ارم) برگزار می‌گردد. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به تارنمای نمایشگاه به نشانی  www.tehranairshow.com مراجعه نمایید.

شاخص‌های سنجش صنعت هوایی کشور تعریف می‌شود

تعیین و تعریف شاخص‌های سنجش صنعت هوانوردی کشور در سه حوزه فرودگاه، خطوط هوایی و نیروی انسانی در کارگروه هوانوردی ستاد توسعه صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی آغاز شده است.

پرتاب آزمایشی ماهواره‌بر سیمرغ به فضا (+تصویر و ویدیو)

پایگاه ملی فضایی امام خمینی (ره) با پرتاب آزمایشی ماهواره‌بر سیمرغ به فضا به طور رسمی افتتاح شد. ماهواره‌بر سیمرغ قادر است ماهواره های تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم را در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار دهد.

حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه فضایی

معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران گفت: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند؛ از آنها حمایت می‌کنیم.

درگذشت بزرگ‌مرد حوزه‌ی نشر و اطلاع‌رسانی صنعت هوایی و هوافضای ایران

علی‌محمد خان‌محمدی هزاوه، نویسنده و کارشناس حوزه علوم و صنایع هوافضا و پایه‌گذار بسیاری از مجلات و رسانه‌های صنعت هوایی بود که «فرهنگ جامع هوافضا» به عنوان جامع‌ترین دیکشنری در حوزه علوم هوافضا از وی به یادگار مانده است.

کاربردی شدن پژوهش‌ها و فناوری‌های فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیه‌های پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد

با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.

آینده صنعت هوافضا در گرو فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان است

رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکت‌های دانش‌بنیان خصوصی در این حوزه است. وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایه‌گذاری‌های کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش خصوصی است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi