آینده صنعت هوافضا در گرو فعالیت شرکتهای دانشبنیان است
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکتهای دانشبنیان خصوصی در این حوزه است. وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایهگذاریهای کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکتهای دانشبنیان در بخش خصوصی است.
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکتهای دانشبنیان خصوصی در این حوزه است.
به گزارش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امین سالاری در خصوص اهمیت جایگاه شرکت های دانش بنیان حوزه هوافضا، اظهار کرد: با فعالیت شرکتهای دانشبنیان هوافضا بیش از 10 هزار شغل برتر در این حوزه ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایهگذاریهای کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکتهای دانشبنیان در بخش خصوصی است.
به گفته سالاری، در گذشته در کشور این تصور بود که سند هوافضا در ایران فقط دفاعی است و در بخش دولتی رشد میکند؛ اما امروز بخش خصوصی نشان داده که سند هوافضای کشور به کمک شرکتهای دانشبنیان در بخش خصوصی رشد می کند.
وی اظهار کرد: سالانه هزار و 500 نفر در رشته های مرتبط با هوافضا فارغالتحصیل می شوند که میتوانند با کارآفرینی و ایجاد کسب و کار یا فعالیت در بخش خصوصی به رشد صنعت هوافضای کشور کمک کنند.
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: این اتحادیه به همین منظور شاخههای دانشجویی را در دانشگاههای فعال در حوزه هوافضا راهاندازی کرده است تا بیش از پیش از ظرفیت دانشجویی در این حوزه استفاده شود.
3 فروردین ماه 1404
کارزارهای تبلیغاتی در صنعت هوانوردی: استراتژیها، نمونههای موفق و چالشها3 فروردین ماه 1404
بدن در گرانش صفر: تأثیرات اقامت طولانیمدت در فضا بر سلامت انسان3 فروردین ماه 1404
فهرست نوشتارهای مرتبط با پهپادها و رباتهای پرنده2 فروردین ماه 1404
پایان موفق ماموریت کرو-9 اسپیسایکس: نجات و بازگرداندن فضانوردان استارلاینر بویینگ28 اسفند ماه 1403
۶ زن تأثیرگذار در صنعت فضایی26 اسفند ماه 1403
قیمت تاکسی هوایی چقدر است؟