پرواز گلایدر فضایی ایرباس
شرکت ایرباس، گلایدر فضایی خود را با نام Perlan 2 به پرواز در آورد. از نکات قابل توجه در مورد این محصول جدید ایرباس، توانمندی پرواز در دمای منفی ۵۷ درجه سانتیگراد است، یعنی شبیه به دمایی که در سیاره مریخ وجود دارد.
آزمایش موفقیتآمیز هواپیمای شخصی الکتریکی دانشگاه مونیخ آلمان
مبتکران دانشگاه مونیخ آلمان با پشتیبانی و سرمایهگذاری سازمان فضایی اروپا موفق شدند نخستین پرواز یک هواپیمای نمونه عمود پرواز را، که برای استفاده شخصی طراحی شده است، با پیروزی پشت سر بگذارند.
برگزرای رزمایش مشترک "امنیت هوافضایی 2016" توسط روسیه و چین
براساس برنامه اعلام شده، روسیه و چین رزمایش مشترک کامپیوتری فرماندهی - ستادی «امنیت هوا - فضایی- 2016» را برگزار می کنند.
ناكامی فضایی، دو مقام دیگر روسی را به زندان فرستاد
مسكو افزون بر درآمد پرتاب های فضایی، اعتبار ویژه ای در این حوزه برای خود قائل می باشد و در صدد حفظ آن و ایمنی كامل پرتاب های آینده است.
تأخیر در پروژه فرود روی مریخ روسیه-اروپا
پروژه فرود و اکتشاف روی مریخ که پروژهای مشترک میان سازمان فضایی فدرال روسیه و سازمان فضایی اروپاست و قرار است در دو مرحله انجام شود، شامل یک ماهواره مریخگرد و یک مرکز فرود روی مریخ به همراه یک مریخنورد است که میتواند تا عمق دو متری سطح را حفاری و نمونهبرداری و آزمایش کند.
چین پس از آمریكا، مشتری موتور موشك های فضایی ساخت روسیه شد
همزمان با اعلام نیاز آمریكا برای خرید موتورهای موشك فضایی از روسیه، چین نیز پیشنهاد داد در ازای دریافت این نوع از موتورها، آخرین دستاوردهای الكترونیكی دانشمندان چینی را به مسكو تحویل خواهد داد.
آمادگی کاوشگر ژاپن برای بررسی سیاره ناهید
کاوشگر "آکاتوسکی" ژاپن در اصل قرار بود در دسامبر 2010 به سیاره ناهید برسد، اما خراب شدن موتور باعث شد فضاپیما هدف خود را از دست داده و به مدار اطراف خورشید برود اما در دسامبر 2015 کنترلگرهای آکاتسوکی آن را مجددا به سمت سیاره هدایت کردند و اکنون این فضاپیما برای آغاز عملیات علمی خود آماده شده است.
آغاز آموزش فضانوردان بر روی فضاپیمای اوریون برای سفر تاریخی به سیاره سرخ
فضاپیمای اوریون به عنوان سیستم انتقال فضایی بعدی ناسا طراحی شده و میتواند انسانها را به مدار زمین و ورای آن انتقال دهد. این پیمایه، سنگبنای برنامه اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا، برای ارسال انسان به سیاره سرخ است.
سومین فرود موفقیتآمیز راکت رفت و برگشت شرکت بلو اورجین
هدف نهایی شرکت بلو اوریجین حمل گردشگران فضایی به ارتفاعات زیر مداری در کپسول راکت است که در آنجا می توانند از بی وزنی و دقایقی تماشای زمین قبل از بازگشت لذت ببرند. انتظار می رود که نخستین پرواز های سرنشین دار این شرکت سال آینده صورت گیرد و مسافرانی که هزینه سفر پرداخت کرده اند، می توانند از اوایل سال 2018 با این راکت پرواز کنند.
برنامههای سازمان انرژی اتمی روسیه برای سفر شتابانتر به مریخ با استفاده از موتور فضایی هستهای
سفر بین سیاره ای نیازمند فضاپیماهایی با موتورهای بهینه سازی شده است. از این رو سازمان انرژی اتمی روسیه اعلام کرد، به دنبال ساخت موتور فضایی هسته ای است تا سفر به مریخ آسانتر صورت بگیرد.