گفتگوی ایران و روسیه در مورد طرح مشترک بالگردها

منطقی افزود: «ما در این سفر علاوه بر مسئله طرح مشترک بالگردها همچنین قصد داریم درباره مسئله استفاده از زیرساخت کنونی برای تعمیر و نگهداری بالگردها در خاک جمهوری اسلامی ایران گفتگو کنیم.»

شبیه‌سازی سازه‌‌های نانو کامپوزیتی برای کاربرد در هوافضا و خودروسازی

پژوهشگران ایرانی با همکاری محققان هنگ کنگی با شبیه سازی و بررسی رفتار مکانیکی سازه های متشکل از نانوکامپوزیت ها، یک مدل ریاضی ارایه کردند که می تواند رفتار این سازه ها را به منظور کاربرد در هوافضا، خودروسازی، عمران و تجهیزات پزشکی پیش بینی کند.

تکمیل آزمايش‌هاي موتور موشكي RS-25 کپسول فضایی اوریون

آزمایش‌های ناسا که روز پنجشنبه (پنجم شهریور) به پایان رسیدند، هفتمین آزمایش‌های عملیاتی‌کردن قوی‌ترین موتور دارای سوخت مایعی به شمار می‌آیند که کپسول فضایی اوریون را در نخستین ماموریت سرنشین‌دار خود عازم فضا می‌کنند.

واکنش‌ رسانه‌ها به کپی‌برداری سفینه تازه روس‌ها از روی سفینه ناسا

تازه‌ترین سفینه نفربر روسی به فضا در دوازدهمین نمایشگاه هوافضای ماکس رونمایی شد و برای نخستین‌بار در معرض دید عموم قرار گرفت. این فضاپیما که برای انتقال انسان به مأموریت‌های فرود فضایی طراحی شده است، هنوز نامی ندارد و حتی هنوز آزمایش هم نشده است؛ اما رسانه‌ها به نکته جالبی درباره آن پی بردند.

سود سالانه شرکت هواپیمایی ایزی جت بیشتر از پیش‌بینی‌های اولیه خواهد بود

افزایش شمار مسافران شرکت هواپیمایی ایزی جت در ماه اوت سال جاری موجب شده این کمپانی نسبت به پیش بینی سود سالانه خود تجدیدنظر کند.

پرتاب فضاپیمای سایوز به ایستگاه فضایی بین‌المللی

فضاپیمای روسی سایوز امروز (چهارشنبه) سه فضانورد را به سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی برد. بر روی فضایپیمای سایوز، سه فضانورد به نام‌های «سرگئی ولکوف» از آژانس فضایی روسیه، «آندریاس موگنسن» از آژانس فضایی اروپا و «آیدین آیمبتوف» از آژانس فضایی قزاقستان حضور دارند.

استفاده از اصوات برای عیب‌یابی در هواپیما

پژوهشگران همواره در تلاشند تا ایمنی را در سفرهای هوایی افزایش دهند و با عیب یابی سریع، از وقوع هرنوع مشکلی در سفرها پیشگیری کنند. اما عموما شناسایی عیبها در هواپیما کار آسانی نیست.

کاربردها و تاثیرات فناوری‌های پیشرفته ژاپن/آشنایی با هواپیمای شینمایوا

هواپیمای شینمایوا توسط نیروی دریایی ژاپن استفاده می شود و تنها هواپیمایی است که می تواند در فاصله های بسیار کوتاه (فاصله هایی بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ متر) روی آب فرود بیاید و مجددا به پرواز دربیاید. بر روی آب این هواپیما می تواند در فضایی به ارتفاع سه متر قرار بگیرد که تنها اندازه ارتفاع یک کامیون است.

شرکت هواپیمایی «ایرفلوت» «ترانسایرو» را می‌خرد

ایرفلوت آماده است ۷۵ درصد از سهام ترانسایرو را بخرد. ترانسایرو که دومین شرکت هواپیمایی بزرگ روسیه و نخستین شرکت خصوصی هواپیمایی در این کشور است، مدتی است دچار بحران مالی است که بخش های مختلف اقتصاد روسیه را در برگرفته است.

چشم انداز فصل جدید فناوری هوایی در ایران/ روس‌ها پیشقدم شدند

سفر معاون رئیس جمهور به روسیه و بازدید از نمایشگاه هوافضای این کشور که منتج به دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه شد، فصل جدیدی از مناسبات علمی فناوری پیش روی تهران و مسکو گشود.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi