توجه به شرایط فیزیولوژیک و حیاتی فضانورد در فرآیند طراحی فضاپیما

لباس‌های فضانوردی، نسل‌های پیشرفته‌تر لباس‌های خلبانی در ارتفاعات بالاست که بعدها به تدریج به وسایل بسیار پیشرفته‌ای تبدیل شدند که در مدرن‌ترین نمونه‌ها می‌توان آنها را شبیه به فضاپیماهای پوشیدنی توصیف کرد.

سپر حرارتی و کاربرد آن در ساخت فضاپیما

اگر فضاپیمایی از فضای بیکران به سمت زمین در حال بازگشت باشد، ناگزیر است که در سرعت های خیلی بالا وارد جو شود. این سرعت های بالا شروع می کند به گداختن سطح در تماس با هوا. بنابراین ما مجبوریم از موادی استفاده کنیم که مقاومت لازم را داشته باشند.

آغاز فاز دوم رقابت طراحی هواپیمای فضایی نظامی

ماه گذشته میلادی آژانس پروژه‌های تحقیقات پیشرفته دفاعی آمریکا (دارپا) با هدف سرعت بخشیدن به برنامه XS-1، قرارداد مطالعاتی 12 ماهه‌ای را با سه شرکت نورتروپ گرومان، بوئینگ و ماستن منعقد کرد.
فاز نخست این رقابت شامل ارائه طرح مفهومی، با ارائه طرح شرکت نورتروپ گرومان طی هفته گذشته پایان یافت؛ این در حالیست که دو شرکت دیگر طرح‌های خود را در ماه ژوئیه (تیر ماه) ارائه کردند. ادامه نوشتار

فناوری چاپگرهای سه‌بعدی

ساخت افزایشی و چاپ سه‌بعدی به طور چشمگیری در حال رشد است. فناوری جدیدی که به عنوان آغازی برای ساخت سریع نمونه‌های اولیه از محصولات پزشکی، دندان‌پزشکی، هوافضا و یا صنایع خودرو به کار می‌رود. چاپگرهای سه‌بعدی همچنین گذری هم بر دنیای اسباب‌بازی، مبلمان، هنر و مد داشته‌اند.

تشکیل یخ بر روی بال و مسئله ایمنی پرواز

الی که طراحی آن به گونه ای بوده تا ابتدا از لبه‌ی فرار دچار واماندگی شود٬ ممکن است این خصوصیت را با پرواز در شرایط یخبندان از دست بدهد. یخ بر روی هواپیماهای که در هوای مرطوب و در یک گستره‌ی دمایی پرواز می‌کنند به وجود می‌آید.

زمان اشغال باند

اهمیت کاهش زمان اشغال باند (ROT) توسط هواپیماها سبب گردیده تا مطالعات فراوانی در مورد به‌کارگیری  فناوری‌های پیشرفته در این مقوله و نیز همکاری بین بخشی در همه‌ی سطوح (خدمه‌ی پروازی، شرکت‌های هواپیمایی و مراقبت پرواز) انجام گیرد.

مخازن سوخت هواپیما

مخازن سوخت به کار رفته در هواپیما از دیدگاه تعداد و ساختمان متفاوت هستند ولی همه‌ی آنها در هر هواپیما به هم وصل می‌باشند که در بعضی هواپیماها همانند کنکورد برای حفظ تعادل سوخت را از مخزنی به مخزن دیگر می‌فرستادند.

چگونه می‌توان خلبان شد؟

چگونه خلبان شویم؟ به طور مشخص شروع اقدامات اولیه برای ورود به این رشته منوط به اتمام دوره متوسطه و اخذ مدرک دیپلم خواهد بود.

چگونه می‌توان فضانورد شد؟

هر سازمان فضایی برای استخدام فضانورد قوانین و مقررات ویژه خود را دارد، سازمانی مانند ناسا از متقاضیان این شغل انتظار دارد دست‌کم مدرک لیسانس را در یکی از رشته‌های مهندسی، علوم زیستی، فیزیک و یا ریاضیات داشته باشند.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi