دوره 147 ام کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز در کرمانشاه
147 امین دوره کشوری فناوری پهپاد، مقررات هوایی و ایمنی پرواز به همت اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 8 و 9 اسفندماه 1397 در کرمانشاه برگزار میگردد.
نخستین پرتاب فضایی انگلیس تا سال 2021 انجام میشود / پرتاب راکت فضایی از طریق هواپیمای بویینگ 747 (+تصاویر)
شرکت "ویرجین اوربیت" اعلام کرد که پرتاب راکت فضایی "لانچر وان" این شرکت تا سال 2021 از انگلیس انجام خواهد شد. این برای نخستین بار است که انگلیس، یک پرتاب فضایی به مدار زمین را پشتیبانی میکند.
نخستین آزمایش هوایی موتور جت قدرتمند GE9X ساخت جنرال الکتریک بر روی هواپیمای بویینگ 747
این موتور که توسط شرکت جنرال الکتریک (GE) طراحی و ساخته شده است «GE9X» نام دارد و به مدت چهار ساعت مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت تا کارکردهای آن در زمان آغاز پرواز، حرکت و فرود هواپیما به دقت کنترل شود.
جو ساتر، سرطراح هواپیمای افسانهای بویینگ 747 درگذشت (+تصاویر)
بامداد امروز جو ساتر (Joe Sutter) سرپرست تیم طراحی غولپیکرترین هواپیمای مسافربری بوئینگ یعنی 747، در سن 95 سالگی درگذشت. وی پیشتر در نامهای خطاب به مدیرعامل و معاون فنی مهندسی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» نوشته بود که از توانایی های ایران ایر در نگهداری و به کارگیری هواپیمای بوئینگ 747 اس پی (مدل ویژه 747) به وجد آمده و خوشحال است.
چرا ناسا توالیسنج دیاناِی به فضا فرستاد؟
تاکنون فضانوردان باید نمونههای DNAشان را به زمین ارسال میکردند که این فرآیند ماهها طول میکشید اما با این اتفاق، دیگر نیازی به این کار نیست. از این پس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی از این ابزار کوچک که برای شرایط نزدیک به بیوزنی طراحی شده است، سلامتی خود را کنترل میکنند و همچنین میکروبهایی را که به بدنشان وارد میشوند، شناسایی میکنند.
قرارداد ساخت نسل جدید پیشرفتهترین بمبافکن جهان منعقد شد
نسل جدید پیشرفته ترین بمبافکنهای جهان با قراردادی به ارزش ۲۱.۴ میلیارد دلار توسط شرکت تجهیزات نظامی «نورثروپ گرومن» آمریکا ساخته می شود. این قرارداد میان نیروی هوایی آمریکا و شرکت نورتروپ گرومن منعقد شده تا بمب افکن برد طولانی LRS-B طراحی و ساخته شود.
با هواپیمای رییس جمهور آمریکا آشنا شوید (+عکس)
این هواپیما از نوع بوئینگ 747-200/400B بوده که دارای تغییرات بسیار زیادی است. نوع VC-25 آن از نمونه های سفارشی ارتش است. این هواپیما قادر به سوخت گیری هوایی است و دارای چندین راه ارتباطی متفاوت میباشد.
آشنایی با هواپیماهای غولپیکر جهان
پرواز هواپیما اصلا موضوع ساده ای نیست. درواقع پروسه پرواز آن قدر چیز پیچیده ای است که به غیر از تعداد انگشت شماری کشور هنوز کسی نتوانسته وارد صنعت هواپیماسازی به معنای واقعی کلمه بشود، اما سازوکار کلی پرواز را می توان تا حدودی توضیح داد. طوری که همه بفهمند این پرنده آهنی چطور از زمین بلند می شود. در آسمان شناور می ماند و بعد دوباره فرود می آید.
شرکت نورتروپ گرومن (Northrop Grumman)
نورتروپ گرومن (Northrop Grumman) شرکت صنایع نظامی و فناوری هوافضای آمریکایی است. این شرکت در سالِ ۱۹۹۴ در پی خریداری شرکت گرومن توسط شرکت نورتروپ، سپس ادغام دو شرکت، راهاندازی شد.