پهپاد خورشیدی که یک سال بدون وقفه پرواز میکند (+تصاویر)
دو شرکت سازنده سیستمهای هوایی بدون سرنشین، پهپادی را طراحی و ساختهاند که 35 متر عرض دارد و با تامین انرژی مورد نیازش از خورشید، میتواند تا یک سال بدون وقفه در آسمان پرواز کند.
رقابت روسیه و آمریکا برای فرستادن فضانورد اماراتی به فضا
طبق برنامه اعلام شده تا پایان سال 2018 - فرآیند نهایی انتخاب - چهار نامزد به عنوان نخستین گروه فضانوردان اماراتی انتخاب میشوند و آموزش ابتدایی آغاز میشود که شامل یک ساله میشود و شامل یادگیری پایهای رشته هایی مانند مهندسی فضایی و تحقیقات علمی است.
تصاویری از نمایشگاه هوایی فارنبرو 2018 انگلستان
برای طرفداران حمل و نقل هوایی انگلیس، هیچ چیز مانند نمایش هوایی بینالمللی فارنبرو (Farnborough) وجود ندارد. این نمایشگاه هر دو سال یکبار در غرب لندن برگزار می شود.
ارائه طرح مفهومی خودرو پرنده لوکس توسط شرکت خودروساز انگلیسی (+تصاویر)
یک شرکت انگلیسی سازنده خودروهای لوکس طرح اولیهای از خودرو پرنده الکتریکی هیبریدی منتشر کرده است. این خودرو هوایی میتواند به طور عمودی از زمین بلند شود و فرود آید.
با هدف نمونهبرداری از مریخ؛ «ایرباس» سطحنورد رباتیک سازمان فضایی اروپا را طراحی میکند
"آژانس فضایی اروپا"، طی قراردادی، طراحی سطحنورد رباتیک جدید خود را به شرکت "ایرباس" واگذار کرد. در ماه آوریل سال جاری، ناسا و "آژانس فضایی اروپا" (ESA) توافق کردند که امکان آوردن نمونههای خاک و سنگ مریخ را بررسی کنند.
هواپیمای مسافری عمودپرواز 6 نفره شرکت ترانسند با 3 برابر سرعت بالگرد (+تصاویر)
شرکت حمل و نقل هوایی "Transcend" هواپیمایی "عمود پرواز" (VTOL) تحت عنوان "Vy 400 " تولید کرده است که قادر است با سرعت 405 مایل (607 کیلومتر) در ساعت پرواز کند.
تراشهای برای هدایت ربات های پرنده مینیاتوری
پژوهشگران دانشگاه MIT تراشهای موسوم به «ناوین» (Navion) ابداع کردهاند. این تراشه آنقدر کوچک است (حدود 0/03 اینچ مربع) که میتوان آن را در پهپادی به اندازه یک زنبور قرار داد و آنقدر از نظر نیرو کارآمد است که میتواند در هر ثانیه، تصاویر ثبت شده با دوربین را در 171 قاب قرار دهد.
هفدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران آغاز به کار کرد
هفدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران با حمایت مرکز ملی فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 29 خردادماه 97 آغاز به کار کرد.
بهرهبرداری از دستگاه شبیهساز پرواز «سسنا ۱۷۲» در باغ کتاب تهران
هدف اصلی از نمایش این شبیه ساز پرواز، توسعه دانش هوانوردی در اقشار عمومی جامعه و استعداد یابی در حوزه هوانوردی است. آشنایی با علم پرواز و آموزش دانش هوانوردی با این شبیه ساز پرواز برای تمامی اقشار جامعه و علاقمندان ممکن می باشد.
آزمایش نخستین موتور موشک برای نسل بعدی فضاپیماهای دارپا
هدف از طراحی پروژه «فانتوم اکسپرس» که به آژانس پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) تعلق دارد، ارائه روش سریعتری برای فرستادن بار مفید تا وزن 1/361 کیلوگرم به مدار پایین زمین است.