شرکت سسنا (Cessna)

سِسنا (Cessna) شرکت آمریکایی هواپیماسازی مستقر در ویچیتا در ایالت کانزاس آمریکا است. تولیدات اصلی این شرکت هواپیماهای معمولی هستند و گرچه این شرکت بیشتر به خاطر هواپیماهای کوچک و پیستونی خود شهرت دارد ولی جت‌های تجاری نیز تولید می‌کند.

نرم‌افزار تحلیل هواپیمای پیشرفته (AAA)

نرم‌افزار تحلیل هواپیمای پیشرفته (Advanced Aircraft Analysis) یا AAA محاسبات مورد نیاز برای طراحی و تحلیل هواپیما را انجام می‌دهد. این نرم‌افزار مکمل کتاب طراحی هواپیمای راسکم (Roskam) می باشد.

شرکت آگوستاوستلند (AgustaWestland)

آگوستاوستلند یک شرکت طراحی و تولید بالگرد است که در ایتالیا و انگلستان قرار دارد. اکنون شرکت وستلند شامل پنج شاخه اصلی است که علاوه بر تولید هلیکوپتر، در زمینه سازه های فلزی و مواد مرکب، ساخت دستگاه انتقال قدرت و تولید تیغه های پروانه هلیکوپتر فعالند.

متلب (MATLAB)

متلب (به انگلیسی: MATLAB) یک محیط نرم‌افزاری برای انجام محاسبات عددی و یک زبان برنامه‌نویسی نسل چهارم است. متلب برای گروه‌های مختلف مهندسان رشته‌های مختلف از جمله مهندسی برق، مکانیک، هوافضا، رایانه و... کاربرد بسیاری دارد.

نرم‌افزار اِن ایکس (NX)

نرم‌افزار اِن ایکس (NX) که پیش‌تر یونیگرافیکس (Unigraphics) نامیده می‌شد، محصول شرکت زیمنس پی ال ام آمریکا (شاخه نرم‌افزاری و اتوماسیون شرکت زیمنس آلمان)، یکی از توانمندترین نرم‌افزارهای جامع طراحی به کمک رایانه، مهندسی به کمک رایانه و ساخت به کمک رایانه است.

نخستین جشنواره ملی ایده‌های فضایی

با توجه به پیشرفت‌های کشور عزیزمان ایران در حوزه‌های گوناگون علمی و پژوهشی و حضور پررنگ جوانان در این عرصه، سازمان فضایی ایران در نظر دارد با توجه به پتانسیل‌های موجود در صنعت فضایی، نخستین جشنواره ملی در خصوص ایده‌های برتر در حوزه فضا را در مهرماه سال 93 برگزار نماید.

برای آگاهی بیشتر می‌توانید به تارنمای سازمان فضایی ایران به نشانی www.isa.ir مراجعه نمایید.

نخستین کنفرانس ملی ناوبری

نخستین کنفرانس ملی ناوبری به همت دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری شهید کاظمی در بهمن 1393 برگزار می‌شود.

نخستین کنفرانس ملی ناوبری - بهمن 93

امروزه سنسورها و تجهیزات متنوعی به منظور اندازه­‌گیری شتاب، موقعیت مرکز جرم و سرعت زاویه­‌ای یک جسم وجود دارد. یکی از حوزه­‌های بسیار مهم در زمینه ناوبری که در کاربردهای عملی و صنعتی همچون صنعت هوافضا بسیار مورد توجه است، استفاده مناسب از این تجهیزات و خروجی سنسورهای مختلف برای تعیین موقعیت و جهت‌گیری در لحظه­‌های مختلف از حرکت جسم است.

آشنایی با دیوار صوتی

دیوار صوتی (sound barrier) اصطلاحی است که در پرواز با سرعت حدود صوت و فراصوت مطرح می‌شود.

فراخوان پژوهش‌های مشترک علمی در پرتاب کاوشگرهای فضایی ایران

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی قصد دارد بخشی از کاوشگرهای فضایی را به محموله‌های علمی ـ اکتشافی اختصاص دهد تا با بررسی جنبه‌های مختلف توسعه علوم فضایی، زمینه انجام پژوهش‌های مشترک علمی را با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور در حوزه فضا و دیگر حوزه‌های علمی مرتبط فراهم کند. برای آگاهی بیشتر و شیوه‌ی تنظیم پیشنهادیه (پروپوزال) به فایل راهنمای تنظیم پروپوزال (اینجا) و یا به نشانی www.ari.ac.ir مراجعه نمایید.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری