آینده چه شکلی است؟
طبق یک گزارش جدید درباره آینده فناوری، بزرگراههای زیرآبی، ورزشهای هاوِربردی و تعطیلات در فضا ۵۰ سال دیگر کاملاً عادی خواهند شد.
آینده صنعت هوافضا در گرو فعالیت شرکتهای دانشبنیان است
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکتهای دانشبنیان خصوصی در این حوزه است. وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایهگذاریهای کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکتهای دانشبنیان در بخش خصوصی است.
شعار و پوستر منتخب هفته جهانی فضا، 2016، مهر 1395
هفته جهانی فضا طبق رسم همه ساله از تاریخ 4 الی 10 اکتبر برابر با 13 الی 19 مهرماه در سال جاری برگزار میگردد. در همین راستا سازمان فضایی ایران متولی برگزاری این مناسبت در کشور مطابق روال هر ساله با مشارکت نهادها و سازمانها مبادرت به تشکیل ستاد راهبردی هفته جهانی فضا و کمیتههای مرتبط با این مناسبت نمود.
طرح مفهومی نوآورانه از بالگردهای آینده
یک پژوهشگر ایدهپرداز با الهام گرفتن از زنبورها و نحوه پرواز و فرود آنها بر روی سطوح مختلف، طرح خلاقانهای از بالگردهای آینده ارایه کرده است. این فناوری جدید فعلا در حد یک ایده مفهومی است و هنوز مشخص نیست که چه زمانی به مرحله تولید انبوه برسد.
چشمانداز بازار پررونق پهپادهای غیرنظامی
بازار پهپادهای حرفه ای غیرنظامی به یکی از بازارهای پررونق در اروپا تبدیل شده است. بخشی که فرصتهایی فوق العاده برای کارآفرینان فراهم کرده و دارای ظرفیت ایجاد دهها هزار شغل است. اما راز موفقیت کسانی که در این بازار دست به نوآوری زده و موفق نیز شده اند، چیست؟
چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، 1395
مجموعه مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین با ساختاری جدید و در سه رده «آینده پروازان» (دانشآموزی)، «هماسازان» (دانشجویی) و «دیو سپید» (حرفهای) برگزار میگردد و ثبتنام چهارمین دوره این مسابقات از 29 خرداد تا 19 تیر 1395 و در رده هماسازان آغاز خواهد شد.
هکرها، پهپادها را تهدید میکنند
گزارشهای اخیر حاکی از آن است که امنیت پهپادها در معرض خطر است و هکرها ممکن است به سیستمهای کامپیوتری این پهپادها نفوذ کنند. شمار پهپادهای در حال پرواز ثبتشده در آسمان آمریکا تا فوریه امسال بیش از 325 هزار فروند اعلام شده است که حتی فراتر از تعداد هواپیماهای دارای خلبان است.
آینده بیشتر صنایع با پهپادها رقم میخورد
گرچه بیشترین کاربرد پهپادها امروز در عکاسی و فیلمبرداری است، صنعت پهپادسازی در زمینههایی گوناگون از جمله کشاورزی، زمینداری، انرژی و ساخت و ساز به سرعت رو به رشد است.
ماهنامه پهپادها و آینده
دورهی انتشار: ماهنامه
موضوع: پهپاد (پرندههای هدایتپذیر از دور)
صاحب امتیاز: صنایع هوایی قدس
بازار کار رشتهی مهندسی هوافضا در ایران
دانشآموختگان رشتهی مهندسی هوافضا دانشهای لازم در زمینهی آیرودینامیک، مکانیک پرواز، پیشرانش و سازهها و نیز طراحی و ساخت اجسام پرنده مانند هواپیما را بدست می آورند. یک مهندس هوافضا، افزون بر قابلیتهای گفته شده، توانایی کار بر روی آیرودینامیک خودرو، سازههای زمینی و دریایی، و نیز توربوماشینها را دارد.