26 آبان 95: هشتمین نمایشگاه بینالمللی هوایی ایران در کیش گشایش یافت
دراین نمایشگاه که در فضایی به وسعت یک هزار و 700 متر مربع برپا شده بیش از 100 شرکت داخلی از سازمان ها و موسسات هوایی، هوافضایی، هوانوردی، مراکز تحقیقاتی و ساخت، موسسه های پژوهشی، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، شرکتهای تولیدی، صنعتی و بازرگانی و همچنین شرکت های خارجی از کشورهای آلمان، روسیه، ایتالیا، انگلیس، ژاپن، لهستان، لتونی، سنگاپور، مالزی، ترکیه، فرانسه و اوکراین در مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش حضور دارند.
سیستم دفاع ضدپهپادی وارد بازار می شود
سازمان امنیت هوایی آلمان (DFS) اعلام کرده که در آلمان بیش از 400 هزار پهپاد فعالیت میکنند که بیشتر آنها صاحبانی شخصی دارند. این پهپادها از اسباببازیهای پرنده و هواپیماهای باری که میتوانند چندین کیلوگرم را از یک منطقه به منطقهای دیگر منتقل کنند، تشکیل شده اند.
استفاده از سامانهی «لیدار» به منظور شناسایی علائم حیات در مریخ
دانشمندان به تازگی از سیستم هواشناسی «لیدار» برای شناسایی احتمال وجود حیات روی سیاره مریخ استفاده میکنند. مرکز پرواز فضایی گودارد (Goddard) ناسا ابزار جدیدی برای این کار ابداع کرده است که به عنوان حس بویایی برای مریخنورد عمل میکند و از این طریق به محققان در کشف شواهدی از وجود حیات در مریخ کمک میکنند.
تخصیص ردیف بودجه مستقل؛ راه برونرفت پروژه های هوافضا از توقف
رییس پژوهشگاه هوافضا با اشاره به تامین نشدن بودجه برای اجرای پروژههای کلان ملی هوافضا دراین پژوهشگاه گفت: باید برای پروژههای صنعت هوافضا، ردیف مستقلی در بودجه برنامههای ششم و هفتم دیده شود.
فضانوردان در معرض آسیب جدی به عضلات کمر قرار دارند
ناسا تصمیم دارد برای برطرف این مشکل تغییری در رژیم روزانهی فضانوردان به وجود بیاورد تا فضانوردان با مشکلات فیزیکی کمتری مواجه شوند. این سازمان انجام یکسری ورزشهای جدید را پیشنهاد کرده که فضانوردان روزانه به مدت ۲ ساعت باید آنها را انجام دهند تا مقاومت عضلهها و استخوانها حفظ شود.
مریخنشین اروپایی «شیاپارلی» به دلیل یک باگ کامپیوتری سقوط کرده است
«آندرا اکومازو»، مدیر ماموریتهای سیارهای آژانس فضایی اروپا، میگوید که تمام اینها نشانگر این موضوع هستند که اشکال پیشآمده، نرمافزاری است. تیم پروژهی اگزومارس میخواهد تا فرود شیاپارلی را بازسازی کند تا مشکل اصلی را در بیاورند.
اینفوگرافیک: سفر با سرعت نزدیک به نور به اجرام عالم چقدر طول میکشد؟
سریعترین فضاپیماهایی که تا به حال توانستهایم بسازیم با سرعت بین ۵۰ تا ۷۰ کیلومتر بر ثانیه سفر میکنند. این درحالیست که سرعت نور حدود ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه است. بنابراین ما نهایتا توانستهایم چیزهایی بسازیم که با کسر کوچکی از سرعت نور حرکت میکنند.
سومین کنفرانس ملی اویونیک، بهمن 95
سومین کنفرانس ملی اویونیک در تاریخ 27 و 28 بهمنماه 1395 در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار میگردد. مهلت ارسال مقاله در این کنفرانس، 30 دیماه سال جاری میباشد.
گزارش تصویری از هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران، 1395
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران از تاریخ 4 تا 7 آبان 1395 در محل جدید سایت نمایشگاهی برج میلاد در حال برگزاری است.
این نمایشگاه به همت بخش خصوصی کشور و بدون حمایت بخش دولتی برگزار شده است.
رونمایی از 10 محصول جدید درهفتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی وفضایی ایران
همزمان با برگزاری 3 روزه هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران از 10 محصول جدید صنعت هوایی ایران در سایت نمایشگاهی برج میلاد تهران رونمایی می شود. در خلال برپایی این نمایشگاه بین المللی که امروز سه شنبه افتتاح شد، برای نخستین بار محصولاتی از جمله اولین پهپاد گشت دریایی آب نشین و اولین پهپاد عمودپرواز کلاس سنگین جهت حمل بار عرضه و قرار است هر روز از یکی از این محصولات رونمایی شود.