آینده صنعت هوافضا در گرو فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان است

رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکت‌های دانش‌بنیان خصوصی در این حوزه است. وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایه‌گذاری‌های کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش خصوصی است.

امضای تفاهم‌نامه میان پژوهشگاه هوافضا و مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی

تفاهم‌نامه همکاری مشترک دو‌جانبه همکاری‌های علمی- پژوهشی و آموزشی در تاریخ 01/6/95 به امضا آقایان دکتر فتح اله امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا و دکتر سیدمهدی طبایی، رئیس مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی، رسید.

بهمن 95؛ رقابت پایانی در پنجمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران

مسابقات کن ست، سال گذشته به خاطر تغییرات ساختاری و مدیریتی و جابجایی از سازمان فضایی به وزارت علوم، دچار وقفه و برگزار نشد ولی امسال بعد از بزرگداشت روز ملی فضا (14 بهمن ماه 95) در نیمه دوم بهمن شاهد برگزاری رقابتهای نهایی این مسابقات خواهیم بود و برترینها نیز اوایل اسفند معرفی خواهند شد.

به مناسبت روز جهانی هواپیمایی کشوری: تاریخچه‌ای کوتاه از هوانوردی عمومی و سازمان ایکائو

بدین منظور در هفتم دسامبر 1944 در ضمن تنظیم و امضا پیمان حمل و نقل هوایی معروف به پیمان شیکاگو، سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی با نام اختصاری "ایکائو" پایه گذاری و به صورت رسمی در ششم می 1947 آغاز به فعالیت کرد.

آخرین وضعیت ساخت موتور هواپیمای ۱۵۰ نفره/کمبود اعتبار مانع اجرا

براساس تقسیم فعالیت و وظایفی که بین این سازمان با دانشگاهها و مراکز پژوهشی براساس اعتبارات شورای عتف صورت گرفته مقرر شد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجری محوری در بخش هواپیما، دانشگاه صنعتی اصفهان مجری همکار در بخش اویونیک و دانشگاه علم و صنعت ایران ساخت موتور هواپیما را برعهده گیرند.

تخصیص ردیف بودجه مستقل؛ راه برون‌رفت پروژه های هوافضا از توقف

رییس پژوهشگاه هوافضا با اشاره به تامین نشدن بودجه برای اجرای پروژه‌های کلان ملی هوافضا دراین پژوهشگاه گفت: باید برای پروژه‌های صنعت هوا‌فضا، ردیف مستقلی در بودجه برنامه‌های ششم و هفتم دیده شود.

رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکاری صلح‌آمیز فضایی با روسیه

به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کرده‌اند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.

رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکار صلح‌آمیز فضایی با روسیه

به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کرده‌اند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.

جو ساتر، سرطراح هواپیمای افسانه‌ای بویینگ 747 درگذشت (+تصاویر)

بامداد امروز جو ساتر (Joe Sutter) سرپرست تیم طراحی غول‌پیکرترین هواپیمای مسافربری بوئینگ یعنی 747، در سن 95 سالگی درگذشت. وی پیشتر در نامه‌ای خطاب به مدیرعامل و معاون فنی مهندسی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» نوشته بود که از توانایی های ایران ایر در نگهداری و به کارگیری هواپیمای بوئینگ 747 اس پی (مدل ویژه 747) به وجد آمده و خوشحال است.

سقوط هواپیمای ایرلندر 10، بزرگ‌ترین هواپیمای جهان

هواپیمای Airlander ۱۰ به طول ۹۲ متر که به عنوان بزرگ‌ترین هواپیمای جهان و یک کشتی هوایی محسوب می‌شود به هنگام فرود بر روی فرودگاه «کاردینگتون» انگلیس به نوعی سقوط کرد. این هواپیمای غول پیکر در زمان فرود با نوک هواپیما بر روی زمین نشست اما خوشبختانه به دلیل سرعت و ارتفاع کم آن به خدمه Airlander ۱۰ آسیبی وارد نشد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi