آشنایی با روبات «کانادارم دو» ساخته سازمان فضایی کانادا

شهرت کانادا در رقابت‌های روباتیک فضایی جهانگیر است؛ ربات‌های بزرگی همچون «کانادارم دو» روبات‌هایی هستند که برای ساخت و تعمیر فضاپیماها در ایستگاه فضایی بین‌المللی به کار می رود، در این کشور طراحی شده است.

شرکت اسپیس‌اکس (SpaceX)

اسپیس‌ایکس (SpaceX)، نام یک شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری در آمریکا است. این شرکت در سالِ ۲۰۰۲ در کالیفرنیا توسط ایلان ماسک بنیانگذار پی‌پل و تسلا موتورز تاسیس شد.

آژانس کاوش‌های هوافضای ژاپن، جاکسا (JAXA)

این آژانس از تلفیق سه موسسه به نام های موسسه علوم فضایی و فضانوردی (ISAS)، آزمایشگاه هوافضای ملی ژاپن (NAL) و آژانس توسعه فضایی ملی ژاپن (NASDA) تشکیل شده است.

فضانوردان ماموریت اکسپدیشن 48 معرفی شدند

ماموریت جدید ناسا با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی روسیه، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن، آژانس فضایی ایتالیا و برزیل انجام می‌گیرد. این فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی به انجام آزمایشات زیست شناسی، زیست فناوری، علوم فیزیک و زمین شناسی  خواهند پرداخت. به گزارش ناسا، انجام این آزمایشات به  ماموریت آینده سفر به مریخ و همچنین کاوش در اعماق فضا کمک خواهد کرد.

از کدام کشورها به مریخ سفر کنیم؟

برنامه‌ی کاری بین‌المللی ماموریت مریخ در حال حاضر با در نظر گرفتن برنامه‌های اکتشافی ناسا و چند سازمان فضایی دیگر در کنار شرکت‌های خصوصی مانند اسپیس‌ایکس بسیار پرتکاپو است.

اسپیس ایکس راکت فالکون 9 را با موفقیت پرتاب کرد

اما طبق معمول، پرتاب ماهواره هدف اصلی این ماموریت نبود بلکه هدف اصلی چند دقیقه پس از پرتاب و زمانی تحقق یافت که مهندسان اسپیس ایکس طبقه اول این راکت را روی یک سکوی شناور در اقیانوس اطلس فرود آوردند.

سازمان فضایی اروپا به دنبال ساخت پایگاه دائمی در کره ماه

پروژه آپولو، یکی از بزرگترین پروژه‌های فضایی بود که در اوایل سال‌های ۱۹۶۰ میلادی آغاز شد و طی ده سال فرود انسان را روی کره ماه ممکن ساخت. آژانس فضایی اروپا قصد دارد پایگاهی دائمی روی سطح کره ماه بسازد. قرار است سازمان‌های مختلف فضایی و فضانوردان از سراسر جهان به این ایستگاه دسترسی داشته باشند.

فیروز نادری با ناسا خداحافظی می‌کند

فیروز نادری، دانشمند ایرانی و مدیر بخش «اکتشافات منظومه شمسی» اداره ملی هوانوردی و فضایی امریکا (ناسا) اعلام کرد در پایان ماه جاری میلادی (10 اسفند) بعد از ۳۶ سال از ناسا خداحافظی می‌کند.

ماهواره‌های مکعبی، آینده اکتشفات فضایی

پس از گذشت ۱۰ سال از ساخت و پرتاب اولین نانوماهواره، امروزه تمام آژانس‌های فضایی، صنایع هوافضا و گروه های تحقیقاتی به توانایی‌های بالقوه این ماهواره‌های مینیاتوری برای ماموریت‌های فضایی پی برده اند. اغلب این ماهواره‌ها توسط دانشجویان ساخته و به فضا پرتاب می‌شود.

راکت فالکون 9 دوباره به فضا می رود

شرکت فناوری های اکتشاف فضایی، اسپیس ایکس، پس از یک وقفه طولانی در پروازهای فضایی، قصد دارد 19 دسامبر (28 آذر) راکت دیگری از فالکون 9 خود را دوباره به فضا بفرستد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi