ناسا زمان و جزییات ماموریت سرنشیندار «کرو-۱» را اعلام کرد
طی این ماموریت چهار فضانورد سوار بر "فالکون ۹" شرکت "اسپیس ایکس" به ایستگاه فضایی بینالمللی خواهند رفت.
گزارشهایی از فضا؛ فضانوردان در یک روز ۳۲ طلوع و غروب خورشید را میبینند
فضانوردان هر ۹۰ دقیقه یک بار کامل به دور زمین می چرخند و به همین خاطر هر شبانهروز ۱۶ غروب و ۱۶ طلوع خورشید را از نزدیک میبینند
سوال از فضانوردان؛ چگونه میتوان در فضا از نظر روحی سالم ماند؟
این فضانورد ایتالیایی نخستین توصیهای که میکند شوخطبعی است و میگوید: «چه بخواهیم چه نخواهیم به این درک و آگاهی میرسیم که اینجا فضای پراسترسی است. بنابراین بهتر است شوخطبع بود.»
عکسهای تازه منتشر شده از فضانورد ناسا / ماجراجویی در فضا ادامه دارد
"کریستینا کخ" که هماکنون برای انجام ماموریت "اکسپدیشن ۶۰" در فضا به سر میبرد، در حال انجام آزمایشهای علمی است.
فضانورد «ایستگاه فضایی بینالمللی» در حال آزمایش دستیار هوشمند رباتیک
این ربات که به شکل مکعب است، به صورت آزادانه در ایستگاه فضایی بینالمللی پرواز میکند و میتواند در انجام کارهای روزمره و توسعه و آزمایش فناوری گرانش صفر به خدمه ایستگاه فضایی کمک کند.
ویدیو: رویدادهای این هفتهی ناسا
رویدادهای ناسا در هفتهی نخست اسفند 97 شامل: برنامه اسپیس ایکس برای نخستین پرتاب آزمایشی فضاپیمای سرنشیندار، آمادگی فضانوردان اکسپدیشن 59 برای اعزام به ایستگاه فضایی بین المللی، و اطلاعات جدید درباره کاوشگر اینسایت در ویدیوی زیر گزارش داده شده است.
حضور دو فضانورد آمریکایی در مسکو برای اعزام به ایستگاه فضایی بینالمللی
فضانوردان ناسا نیکلاس هیگ و کریستینا کخ که قرار است در روز اول مارس به ایستگاه فضایی بینالمللی اعزام شوند طی چند روز آینده از آمریکا به روسیه خواهند آمد تا برای سفر آماده شوند.
پیادهروی فضایی موفق فضانوردان ناسا
به گفته دانشمندان ناسا این دو فضانورد در طول این پیادهروی که شش ساعت و 32 دقیقه به طول انجامید توانستند سه صفحه آداپتور جدید را نصب و اتصالات الکتریکی سه باتری لیتیوم- یونی از سه باتری جدید ایستگاه فضایی بینالمللی را برقرار کنند.
تا ۱۰ روز دیگر؛ ثبت رکوردی تازه در فضانوردی
جف ویلیامز، فرمانده مأموریت اکسپدیشن 48 ناسا، در ۲۴ اوت (سوم شهریور) به رکورد ۵۲۰ روز حضور در فضا دست مییابد. این رکورد تاریخی در قالب سه مأموریت اکتشافی در سفر به ایستگاه فضایی بینالمللی به دست میآید. این ایستگاه فضایی در فاصله ۴۰۰ کیلومتری زمین قرار دارد.
چرا ناسا توالیسنج دیاناِی به فضا فرستاد؟
تاکنون فضانوردان باید نمونههای DNAشان را به زمین ارسال میکردند که این فرآیند ماهها طول میکشید اما با این اتفاق، دیگر نیازی به این کار نیست. از این پس، فضانوردان در ایستگاه فضایی بینالمللی از این ابزار کوچک که برای شرایط نزدیک به بیوزنی طراحی شده است، سلامتی خود را کنترل میکنند و همچنین میکروبهایی را که به بدنشان وارد میشوند، شناسایی میکنند.