انجمن مهندسی پیشرانش هوافضایی ایران

انجمن مهندسی پیشرانش هوافضایی ایران به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی علوم و فناوری هوافضای کشور درحوزه پیشرانش و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در این زمینه با همت جمعی از اساتید و متعهدان دانش در سال ۱۳۸۹ به تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید.

سومین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران

سومین کنفرانس انجمن پیشرانش هوافضایی ایران با همکاری دانشگاه صنعتی مالک اشتر-اصفهان، شاهین‌شهر، مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا در تاریخ ۳۰ مهر و  ۱ آبان ۱۳۹۳ برگزار می‌گردد.

نخستین کنفرانس ملی ناوبری

نخستین کنفرانس ملی ناوبری به همت دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده علوم و فناوری شهید کاظمی در بهمن 1393 برگزار می‌شود.

نخستین کنفرانس ملی ناوبری - بهمن 93

امروزه سنسورها و تجهیزات متنوعی به منظور اندازه­‌گیری شتاب، موقعیت مرکز جرم و سرعت زاویه­‌ای یک جسم وجود دارد. یکی از حوزه­‌های بسیار مهم در زمینه ناوبری که در کاربردهای عملی و صنعتی همچون صنعت هوافضا بسیار مورد توجه است، استفاده مناسب از این تجهیزات و خروجی سنسورهای مختلف برای تعیین موقعیت و جهت‌گیری در لحظه­‌های مختلف از حرکت جسم است.

همایش حمل و نقل هوایی ایران، آسیب‌شناسی و چالش‌ها

همایش «حمل و نقل هوایی، آسیب‌شناسی و چالش‌ها» در تاریخ 30 و 31  اردیبهشت ماه 93 به همت انجمن علمی حمل و نقل هوایی برگزار می‌شود.

همایش حمل و نقل هوایی ایران، آسیب‌شناسی و چالش‌ها


همایش «حمل و نقل هوایی، آسیب‌شناسی و چالش‌ها» در تاریخ 30 و 31  اردیبهشت ماه 93 به همت انجمن علمی حمل و نقل هوایی برگزار می‌شود.

از محورهای این همایش مدیریت، اقتصاد و بهره‌وری، طراحی و برنامه‌ریزی، سوانح و حوادث، تحریم و محدودیت‌ها، خصوصی‌سازی و مشتری‌مداری، بازارگرایی، بهداشت و پزشکی هوایی است.

فراخوان پژوهش‌های مشترک علمی در پرتاب کاوشگرهای فضایی ایران

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی قصد دارد بخشی از کاوشگرهای فضایی را به محموله‌های علمی ـ اکتشافی اختصاص دهد تا با بررسی جنبه‌های مختلف توسعه علوم فضایی، زمینه انجام پژوهش‌های مشترک علمی را با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور در حوزه فضا و دیگر حوزه‌های علمی مرتبط فراهم کند. برای آگاهی بیشتر و شیوه‌ی تنظیم پیشنهادیه (پروپوزال) به فایل راهنمای تنظیم پروپوزال (اینجا) و یا به نشانی www.ari.ac.ir مراجعه نمایید.

معرفی فعالیت‌های فضانوردی به آینده‌سازان

پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی اشاعه فرهنگ فضایی ایران و ضرورت آشنایی و دستیابی به فناوری فضایی را در میان سطوح مختلفی علمی، دانشگاهی، دانش‌آموزی در دستور کار خود قرار داده است. به این منظور هر ساله با اجرای  مراسم هفته جهانی فضا (برای جوانان و نوجوانان)، کارشناسان متخصص را به مراکز علمی، دبیرستان‌ها، و نمایشگاه‌های متعدد اعزام می‌کند تا با ارائه سمینارهای علمی متعدد این قشر از جامعه را با فناوری‌های روز جهان و ایران آگاه سازد.

کمیته دائمی تشعشعات فضایی

كميته دائمی تشعشعات فضايی به منظور تبیین سیاست های کلان در زمینه تشعشعات فضایی حول فعالیتهای پژوهشی هوافضایی تشکیل گردیده است و هدف از تشکیل آن آشنايی و ايجاد زمينه‌های همكاری و تعامل به منظور ارتقای سطح دانش پژوهشگران فضایی در زمینه تشعشعات فضایی مخرب و سیاست‌گذاری اهداف علمی و راهبردی در این حوزه می باشد.

کاوشگر پژوهش، پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی

«کاوشگر پژوهش»، جدیدترین دستاورد از طرح کاوشگرهای فضایی ایران است. پیش از این، پژوهشگران و محققان ایرانی توانسته‌اند در بازة سال‌های 1385 تا 1391، 7 کاوشگر تماماً ایرانی را با موفقیت به فضا پرتاب و آزمایش کنند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری