از سرنوشت ماهوارههای دانشگاهی چه خبر؟
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که پروژههای ماهوارههای دانشجویی از ابتدا نه با هدف ساخت یک محصول صنعتی و تجاری، بلکه بهمنظور آموزش نیروها و ایجاد ساختارهای قدرتمند پژوهشی در دانشگاهها تعریف شده بودند؛ چراکه دانشگاهها همواره بستری مناسب برای پرورش نیروهای متخصص و جایگاهی برای رشد ایدههای جدید بودهاند.
سازمان فضایی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واگذار شد
به گزارش باشگاه خبرنگاران، طی حکمی از سوی رئیس جمهور به سورنا ستاری، سازمان فضایی ایران زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.
نخستین همایش یافتههای نوین در هوافضا و علوم وابسته، سال 94
نخستین همایش یافتههای نوین در هوافضا و علوم وابسته، سال 94 با مشارکت علمی تعدادی از دانشگاه ها و نیز سازمانهای مربوطه برگزار خواهد شد.
معرفی برترین طرحهای چهارمین دوره مسابقات کن ست
چهارمین دوره مسابقات کنست ایران که مرحله پایانی آن از روز جمعه هفتم آذر ماه 93 آغاز شده بود، پس از سه روز رقابت میان تیمهای شرکت کننده، با ارائه گزارش عملیات از سوی تیمها و اعلام برندگان نهایی به پایان رسید.
طراحی نسل جدید کاوشگرهای ایرانی
رئیس پژوهشکده سامانههای فضانوردی از طراحی و ساخت نسل جدید کاوشگرها با هدف برنامهریزی برای اعزام سرنشین به زیر مدار زمین خبر داد و گفت: برای رسیدن به این هدف 5 پرواز را در دستور کار داریم. دکتر محمد ابراهیمی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مسابقات کنست ایران با اشاره به لزوم انجام کار تیمی و کسب تجربه در حوزه هوافضا اظهار داشت: پروژه های فضایی در قالب کار دانشجویی آغاز شده و در نهایت با تلاش مضاعف به یک محصول و نتیجه نهایی تبدیل میشود.
آغاز به کار چهارمین دوره مسابقات کنست ایران در سطح ملی
چهارمین دوره مسابقات کنست ایران در سطح ملی با حضور 16 تیم از دانشگاههای مختلف کشور آغاز به کار کرد. این مسابقات در چندین مرحله طراحی شده که مرحله پایانی آن شامل رهاسازی کنستها از ارتفاع و آزمودن آنها است که با حضور شرکتکنندگان صورت میگیرد.
سياستهاي مالي و حمايتي در صنعت هواپيماسازي غيرنظامي+دریافت نسخه الکترونیکی
نویسنده: امیر توکلی کاشی
تهیهکننده: موسسه رها، راهبرد فردا-تهیه شده برای شرکت هواپیماسازی ایران (هسا)
سال انتشار: 1388