در یک رویداد تاریخی، ناسا وجود آب در مریخ را تایید کرد
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا در نشستی خبری وجود آب در مریخ را تائید و اعلام کرده که در ماههای گرم آب جاری در این سیاره وجود دارد.
ساخت پناهگاههای مریخ به کمک ربات چاپگر
شرکت آمریکایی Foster + Partners از طرح موفقیتآمیز ربات چاپگر برای ساخت پناهگاههای مریخ رونمایی کرد. این طراحی برای رقابت چاپ تجهیزات حیاتی فضانوردان ناسا ساخته شده است. مقامات شرکت در مورد شکل نهایی پناهگاهها صحبتی به میان نیاوردند اما از آزمایش موفقیتآمیز این سیستم خبر دادند.
آشنایی با هواپیمای آبیخاکی آیکون ای5 (+عکس)
افزون بر ویژگی های ایمنی، آیکون اِی5 انتخابی فوق العاده برای حمل و نقل است. هنگامی که از دل آب خارج می شوید یا از هوا فرود می آیید، با جمع کردن بال ها می توان آن را در یک تریلر کمپینگ حمل کرد.
گسترش همکاری های حوزه هوایی با کشورهای صاحب فناوری
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری، گفت: گسترش همکاری های حوزه هوایی با کشورهای صاحب فناوری یکی از مهم ترین اولویت های ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی است.
همکاری ستاد صنایع دانشبنیان هوایی با آموزش و پرورش برای توسعه دانش هوایی
منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان هوایی و هوانوردی: برای توسعه دانش هوایی از اردیبهشت ماه یک تفاهمنامهای را با آموزش و پرورش امضاء کردهایم تا یکسری دانشسراهای هوایی در بخشهای مختلف آموزش و پرورش کشور برگزار شود.
اجاره دو هواپیمای 100 نفره سوپر جت روسیه برای خطوط هوایی ایران / راهاندازی شبکه هایپرمارکت هوایی
منطقی همچنین بیان کرد: شبکه هایپرمارکت هوایی در حال راه اندازی است، در دو ماه آینده این سامانه راه اندازی خواهد شد، الان در حال حاضر 10 شرکت از شرکت های فعال در حوزه هوایی به صورت سامانه ای وارد این شبکه شده اند و به صورت غیرسامانه ای نیز با 60 شرکت دانش بنیان در این حوزه تعاملات لازم انجام شده است.
ابراز امیدواری چارلز بولدن: ماموریت سرنشیندار به مریخ از همیشه به واقعیت نزدیکتر شده است
چارلز بولدن، مدیرعامل ناسا و فرمانده سابق فضاپیمای شاتل، زمانی که درسال 1980 به برنامه آموزش فضانوردان در مرکز فضایی جانسون درهوستون وارد شد، تصور میکرد نخستین کسی باشد که به اکتشاف در مریخ بپردازد.
تیم رباتهای پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد
در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.
روسيه و چين به دنبال همکاری مشترک در ساخت هواپيماي پهن پيکر
روسيه و چين از ساخت يک هواپيماي پهن پيکر به صورت مشترک خبر داده اند. روسيه و چين قصد دارند با همکاري يکديگر هواپيماي پهن پيکري بسازند که با هواپيماهاي جت ساخت شرکت بوئينگ و ايرباس گروه SE رقابت خواهد کرد.
رونمایی روسها از نسل جدید سفینههای فضایی (+عکس)
روسها هم به تازگی اعلام کردهاند در آینده نزدیک نسل جدیدی از سفینههای فضایی مشهور به سایوز فضانوردان را به دورترین سیارات منظومه شمسی خواهد برد. گفتنی است، بر پایهی اعلام کارشناسان روسی قرار است این سفینه فضایی جدید در سال 2021 راه اندازی شود.