چاپ سهبعدی یک رکن اصلی در هوشمندسازی تولید/موفقیت زیمنس در چاپ سهبعدی پرههای توربین گاز
زیمنس با به پایان رساندن آزمایش اولین موتور بارگذاری کامل خود برای پرههای توربین گاز، به موفقیت مهمی دست یافت. این پرهها به طور کامل توسط فناوری چاپ سهبعدی (Additive Manufacturing) ساخته شدهاند. این شرکت با موفقیت توانست چندین پره توربین چاپی سهبعدی با طراحی پره معمولی را با شرایط موتور کامل معتبر سازد.
تلسکوپهای برخط در راه است/ در توسعه فناوری فضایی نباید هیجانی و سیاست زده عمل کرد
فناوری فضایی در نهایت کاربرد روی زمینش است که مهم است در نتیجه ماهواره های سنجشی برای ما همیشه مهم تر بودند. ما یک اداره کل سنجش داریم که فعالیت های زیادی انجام میدهد. به هر حال رفتن به فضا جذاب است ولی چون زمانبر است باید دنبالش بود ولی باید توجه کرد که آن هم باید یک کاربردی داشته باشد.
کاربردی شدن پژوهشها و فناوریهای فضایی کشور با کمک متخصصان داخلی/فعالیت بورسیههای پژوهشگاه در پروژه کشورهای عربی صحت ندارد
با وجود فراز و نشیب هایی که در چند سال اخیر به واسطه تغییر در تشکیلات فضایی کشور رخ داد، اما شاهد عملیاتی و کاربردی شدن پژوهش ها و فناوری های فضایی کشور به کمک متخصصان داخلی هستیم.
دوئل چین و هند در فضا
پیشرفت در عرصه فضایی و حضور در کهکشانها، چنان در ذهن و روح مسئولین این کشور ریشه دوانده که پشت اسکناس دو هزار روپیهای جدید هندوستان تصویری نقش شده است که نشان دهنده بالاترین جاهطلبی این کشور در یافتن مکانی برای خود در بین ستارگان می باشد.
امروز: امضای قرارداد طراحی و ساخت ماهواره ناهید 2 میان سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی ایران
صبح امروز مراسم امضاء قرارداد طراحی و ساخت ماهواره ناهید 2 برگزار شد. در این مراسم دکتر محسن بهرامی؛ معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فضایی ایران و دکتر حدادپور رییس پژوهشگاه فضایی ایران، قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 را امضا کردند.
14 بهمن همزمان با روز ملی فناوری فضایی: رونمایی از آخرین دستاوردهای فضایی ایران با حضور رییس جمهور
ماهوارههایی که قرار است در این روز رونمایی شود ماهوارههای سنجش از دور و مخابراتی هستند که از مرحله تحقیقات به مرحله عملیاتی رسیده اند.
امضای قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران
قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی ناهید 2 در هفتهی آینده به امضا خواهد رسید. این ماهواره که مشخصات فنی آن متعاقبا به اطلاع خواهد رسید، یک ماهواره مخابراتی است و با سفارش، مدیریت و نظارت سیستمی سازمان فضایی ایران و با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران طراحی و ساخته خواهد شد.
گشایش بابهای علم و فناوری در حوزه هوافضا پس از اجرای برجام
رییس مرکز ملی فضایی ایران با اشاره به تعدد تبادل هیات های علمی خارجی با ایران در دوره پسابرجام گفت: پس ازاجرایی شدن برجام، باب های علم و فناوری بسیار خوبی به روی کشور باز شد که یکی از حوزههای آن، هوافضا است.
اولویتهای نوسازی ناوگان هوایی/هوای «هوا» را باید داشت!
بخش هوایی کشور بهواسطه ارتباطات گسترده بینالمللی و الزام در رعایت استانداردهای پیچیده و محکم مراجع ذیربط بینالمللی به مراتب بیشتر از سایر بخشهای حملونقل از تحریمها آسیب دیده و لازم است نوسازی آن اول بهمنظور حفظ قابلیت اطمینان و ایمنی و دوم بهمنظور کسب جایگاههای از دسترفته قبلی و حداقل در سطح منطقه در اولویت باشد.
با هواپیمای جدید ایرانایر بیشتر آشنا شوید
ایرباس که تلاش کرده این هواپیما را با برخی از مدلهای بوئینگ قابل رقابت کند در طراحی موتور به یکی از پایینترین سطوح مصرف سوخت رسیده و در استفاده از مواد جدید در بدنه آن نیز پیشرفتهای قابل توجهی داشته است.