گشایش بابهای علم و فناوری در حوزه هوافضا پس از اجرای برجام
رییس مرکز ملی فضایی ایران با اشاره به تعدد تبادل هیات های علمی خارجی با ایران در دوره پسابرجام گفت: پس ازاجرایی شدن برجام، باب های علم و فناوری بسیار خوبی به روی کشور باز شد که یکی از حوزههای آن، هوافضا است.
اولویتهای نوسازی ناوگان هوایی/هوای «هوا» را باید داشت!
بخش هوایی کشور بهواسطه ارتباطات گسترده بینالمللی و الزام در رعایت استانداردهای پیچیده و محکم مراجع ذیربط بینالمللی به مراتب بیشتر از سایر بخشهای حملونقل از تحریمها آسیب دیده و لازم است نوسازی آن اول بهمنظور حفظ قابلیت اطمینان و ایمنی و دوم بهمنظور کسب جایگاههای از دسترفته قبلی و حداقل در سطح منطقه در اولویت باشد.
با هواپیمای جدید ایرانایر بیشتر آشنا شوید
ایرباس که تلاش کرده این هواپیما را با برخی از مدلهای بوئینگ قابل رقابت کند در طراحی موتور به یکی از پایینترین سطوح مصرف سوخت رسیده و در استفاده از مواد جدید در بدنه آن نیز پیشرفتهای قابل توجهی داشته است.
مدیرعامل ایران ایر: امروز روز بزرگی برای ارتباط ایران و اتحادیه اروپا است
در مجموع شرکت هواپیمای جمهوری اسلامی ایران با ایرباس برای خرید یکصد فروند هواپیما و با شرکت بویینگ برای خرید 80 فروند هواپیما قرارداد امضا کرده و قرار است بزودی قرارداد خرید 20 فروند هواپیمای 70 نفره را با شرکت فرانسوی- ایتالیایی «ای.تی.آر» (ATR) امضا کند.
نخستین فروند هواپیمای ایرباس در فرانسه به ایران ایر تحویل داده شد
در راستای قرارداد بین ایرباس و هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برای خرید یکصد فروند هواپیما ، نخستین ایرباس 321 در مقر این شرکت اروپایی در تولوز فرانسه به ایران ایر تحویل داده شد.
آینده صنعت هوافضا در گرو فعالیت شرکتهای دانشبنیان است
رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران گفت: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن بیش از پیش شرکتهای دانشبنیان خصوصی در این حوزه است. وی با بیان اینکه ایجاد شغل در صنعت هوافضا کار آسانی نیست و مستلزم سرمایهگذاریهای کلان است، افزود: آینده صنعت هوافضای کشور منوط به فعال شدن شرکتهای دانشبنیان در بخش خصوصی است.
اهمیت دانش فضایی از دیدگاه امنیت، اقتصاد و رفاه ملی/داشتن ماهواره سنجش از راه دور حیاتی است
رئیس مرکز ملی فضایی ایران از افزایش رفاه ملی به عنوان سومین اهمیت دانش فضایی نام برد و اظهار داشت: «بسیاری از کشورها برای کاهش تلفات جادهای از دانش فضایی برای یافتن نزدیکترین محل خدمات بیمارستانی بهره میبرند».
بهمن 95؛ رقابت پایانی در پنجمین دوره مسابقات ملی کن ست ایران
مسابقات کن ست، سال گذشته به خاطر تغییرات ساختاری و مدیریتی و جابجایی از سازمان فضایی به وزارت علوم، دچار وقفه و برگزار نشد ولی امسال بعد از بزرگداشت روز ملی فضا (14 بهمن ماه 95) در نیمه دوم بهمن شاهد برگزاری رقابتهای نهایی این مسابقات خواهیم بود و برترینها نیز اوایل اسفند معرفی خواهند شد.
آخرین وضعیت ساخت موتور هواپیمای ۱۵۰ نفره/کمبود اعتبار مانع اجرا
براساس تقسیم فعالیت و وظایفی که بین این سازمان با دانشگاهها و مراکز پژوهشی براساس اعتبارات شورای عتف صورت گرفته مقرر شد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجری محوری در بخش هواپیما، دانشگاه صنعتی اصفهان مجری همکار در بخش اویونیک و دانشگاه علم و صنعت ایران ساخت موتور هواپیما را برعهده گیرند.
ارائهی پانل تخصصی فضایی در «ششمین کنفرانس بینالمللی و دهمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری»، آذر 95
پانل تخصصی مرکز ملی فضایی تحت عنوان همکاری های بین المللی جهت توسعه کاربری فناوری های فضایی با هدف توسعه اقتصادی کشور در ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری ارائه می گردد.