تخصیص ردیف بودجه مستقل؛ راه برون‌رفت پروژه های هوافضا از توقف

رییس پژوهشگاه هوافضا با اشاره به تامین نشدن بودجه برای اجرای پروژه‌های کلان ملی هوافضا دراین پژوهشگاه گفت: باید برای پروژه‌های صنعت هوا‌فضا، ردیف مستقلی در بودجه برنامه‌های ششم و هفتم دیده شود.

سومین کنفرانس ملی اویونیک، بهمن 95

سومین کنفرانس ملی اویونیک در تاریخ‌ 27 و 28 بهمن‌ماه 1395 در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار می‌گردد. مهلت ارسال مقاله در این کنفرانس، 30 دی‌ماه سال جاری می‌باشد.

مصاحبه با دکتر منوچهر منطقی، رئیس مرکز ملی فضایی ایران

برای دانشگاه های داخلی قرار است پژوهشگاه‌هایی در حداقل ۵ دانشگاه منتخب در جهت راهبردهای فضایی ایجاد گردند که نمونه آن پژوهشگاهی است که قرار است در دانشکده فنی دانشگاه تهران ایجاد گردد.

رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکاری صلح‌آمیز فضایی با روسیه

به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کرده‌اند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.

رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکار صلح‌آمیز فضایی با روسیه

به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کرده‌اند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.

همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران، آبان 95

«همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران» به همت شرکت علم محوران آسمان، با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آبان ماه 95 برگزار می‌گردد.

موفقیت پژوهشگران ایرانی درتولید پوشش‌های رادار گریز هواپیما با فناوری نانو

پژوهشگران دانشگاه‌های تبریز و صنعتی سهند با بهره‌گیری از نانوذرات در ساختار پوشش های بدنه هواپیما موفق شدند پوشش های رادارگریز تولید کنند. این پوشش های آزمایشگاهی می توانند در صنایع هواپیماسازی کاربرد داشته باشد.

هواپیمای الکتریکی ایرباس می تواند آینده هوانوردی را شکل دهد

وسایل حمل و نقل الکتریکی زمینی مشکلی در زمینه دامنه حرکت ندارند زیرا هنگامی که شارژ باتری آنها به اتمام می رسد همانند یک هواپیما از آسمان سقوط نخواهند کرد. با این وجود، تیم ایرباس راه حلی برای این مساله ارائه کرده که شامل پرواز هیبرید الکتریک می شود و این چیزی است که در هواپیمای E-Fan 1.2 شاهد استفاده از آن هستیم.

مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری

مركز همكاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری در سال 1362 با هدف ارائه مشاوره علمي و صنعتي به مجموعه دستگاه‌هاي سياستگذاري و اجرايي كشور، آغاز به‌كار نمود.

اهمیت اقتصادی صنعت هوافضا

یکی از مهمترين ويژگي‌هاي اين صنعت نوظهور، تكثر استعمال فناوري‌هاي نوین در زيرشاخه‌های آن است؛ كه علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزايش سطح رفاه در جامعه، موجبات پيشرفت علمي و فناوری را فراهم مي‌آورد.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI