رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکاری صلحآمیز فضایی با روسیه
به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کردهاند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.
رئیس پژوهشگاه هوافضا: ایران نیازمند همکار صلحآمیز فضایی با روسیه
به گفته دکتر امی، رئیس پژوهشگاه هوافضا، همکاری صلح آمیز فضایی ایران با روسیه مانعی ندارد و تعداد قابل توجهی از متخصصان امروز ما در صنعت فضایی در روسیه تحصیل کردهاند، لذا هیچ مانعی در ارتباطات آموزشی و دانشگاهی بین دو کشور نبوده است.
همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران، آبان 95
«همایش دستاوردهای نوین در هوافضا و صنعت هواپیمایی ایران» به همت شرکت علم محوران آسمان، با همکاری دانشگاه جامع علمی و کاربردی در آبان ماه 95 برگزار میگردد.
موفقیت پژوهشگران ایرانی درتولید پوششهای رادار گریز هواپیما با فناوری نانو
پژوهشگران دانشگاههای تبریز و صنعتی سهند با بهرهگیری از نانوذرات در ساختار پوشش های بدنه هواپیما موفق شدند پوشش های رادارگریز تولید کنند. این پوشش های آزمایشگاهی می توانند در صنایع هواپیماسازی کاربرد داشته باشد.
هواپیمای الکتریکی ایرباس می تواند آینده هوانوردی را شکل دهد
وسایل حمل و نقل الکتریکی زمینی مشکلی در زمینه دامنه حرکت ندارند زیرا هنگامی که شارژ باتری آنها به اتمام می رسد همانند یک هواپیما از آسمان سقوط نخواهند کرد. با این وجود، تیم ایرباس راه حلی برای این مساله ارائه کرده که شامل پرواز هیبرید الکتریک می شود و این چیزی است که در هواپیمای E-Fan 1.2 شاهد استفاده از آن هستیم.
مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ریاست جمهوری
مركز همكاریهای فناوری و نوآوری ریاست جمهوری در سال 1362 با هدف ارائه مشاوره علمي و صنعتي به مجموعه دستگاههاي سياستگذاري و اجرايي كشور، آغاز بهكار نمود.
اهمیت اقتصادی صنعت هوافضا
یکی از مهمترين ويژگيهاي اين صنعت نوظهور، تكثر استعمال فناوريهاي نوین در زيرشاخههای آن است؛ كه علاوه بر خدمترسانی مدرن و افزايش سطح رفاه در جامعه، موجبات پيشرفت علمي و فناوری را فراهم ميآورد.
چاپگر سهبعدی چه نقشی در کاوشها و پژوهشهای فضایی خواهد داشت؟
پژوهشگران آژانس فضایی اروپا سرگرم آزمایش نسل جدید چاپگر سهبعدی در فضا هستند. در آزمایشگاه جدید «مرکز اروپایی برای ارتباطات و فناوری کاربردی فضایی» این فناوری برای استفاده در ماموریتهای فضایی آژانس و همچنین صنعت فضانوردی آماده می شود.
ماهواره مصباح آماده پرتاب است/ماهواره ناهید در مراحل نهایی
معاون فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره مصباح که با همکاری ایران و ایتالیا طراحی و ساخته شده، آماده پرتاب است. ماهواره ناهید نیز مراحل نهایی ساخت خود را طی می کند و امسال پرتاب می شود. تاکنون طراحی و ساخت ماهواره های رصد، نوید، ظفر، دوستی و آت ست در دستور کار سازمان فضایی ایران بوده است.
دو ماهواره دانشجویی تا پایان سال به فضا پرتاب میشود
رئیس سازمان فضای ایران امروز سه شنبه در نشست خبری از پایان طراحی و ساخت ماهواره «ناهید ۱»، «آت ست» و ماهواره «دوستی» خبر داد و گفت: تا پایان امسال یکی از ماهواره های «ناهید ۱» و یا «آت ست» به عنوان ماهواره های مخابراتی و همچنین ماهواره دوستی به عنوان ماهواره سنجشی به فضا پرتاب خواهد شد.