به مناسبت چهارمین سال فرود کاوشگر مریخ: مختصری در مورد مریخ‌نورد کنجکاوی (+تصاویر)

یکی از تاریخ‌سازترین روبات‌های فضایی ناسا چهارمین سال فعالیت خود را جشن گرفت. درباره این مأموریت همین نکته کافی است که ناسا آن را اساساً برای دو سال فعالیت بر روی مریخ طراحی و برنامه ریزی کرده بود اما حالا خبر می رسد که حداقل برای دو سال دیگر هم در سیاره سرخ به جستجوهای خود ادامه خواهد داد.

فهرست کانال‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام

پورتال هوافضای ایران در این بخش همه‌ی کانال‌ها و گروه‌های فعال در حوزه‌ی هوافضا، هوانوردی و فضایی در تلگرام را معرفی می‌نماید.

گامی بلند به سوی گردشگری فضایی: مجوز پرواز هواپیمای فضایی شرکت ویرجین گلکتیک صادر شد

شرکت ویرجین گلکتیک که این روزها به عنوان یکی از پیشگامان اصلی توسعه گردشگری فضایی شناخته می شود، اعلام کرد که مجوزهای لازم برای پرواز آزمایشی هواپیمای فضایی مخصوص خود به مدار زمین را از سازمان هوانوردی فدرال آمریکا دریافت کرده است.

انتشار مشکلات فنی و مالی پروژه میلیاردی فضاپیمای اوریون ناسا

پروژه فضاپیمای اوریون که یکی از امیدهای ناسا برای جایگزین کردن فضاپیمای شاتل است، معادل 11/3 میلیارد دلار از کل بودجه ناسا را به خود اختصاص داده است اما داده‌های فنی آن نشان می‌دهد که هنوز اطلاعات و آزمون‌های لازم برای یک پرواز سرنشین‌دار را به دست نیاورده است.

ایلان ماسک؛ مردی که ما را به مریخ خواهد برد (+زندگی‌نامه و تصاویر)

ایلان ماسک نمونه‌ی کامل میلیونری خودساخته است که نه تنها ثروتش کاملا ناشی از استعداد و زحمت شخص وی بوده بلکه با استفاده از آن هر روز سعی در کشف دریچه‌هایی روشن‌تر برای سایرین مردم دارد. او بر این باور است که برای پیشرفت کردن و بهینه بودن باید ریسک کرد و شکست جزیی جدایی‌ناپذیر از این روند خواهد بود و به نوعی نشانه‌ای است برای اینکه در حال پیشرفت هستید.

ورکشاپ نقشه‌برداری هوایی با پرنده بدون سرنشین؛ مرداد 95

«ورکشاپ نقشه‌برداری هوایی با پرنده بدون سرنشین» به همت شاخه‌ دانشجویی اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران در مرداد ماه 1395 برگزار می‌گردد.

اهمیت اقتصادی صنعت هوافضا

یکی از مهمترين ويژگي‌هاي اين صنعت نوظهور، تكثر استعمال فناوري‌هاي نوین در زيرشاخه‌های آن است؛ كه علاوه بر خدمت‌رسانی مدرن و افزايش سطح رفاه در جامعه، موجبات پيشرفت علمي و فناوری را فراهم مي‌آورد.

تصمیم ناسا برای اعزام فضانورد به ایستگاه فضایی با استفاده از تجهیزات شرکت خصوصی اسپیس‌ایکس

هنوز ناسا شریک تجاری خود برای برنامه بلندمدت اعزام فضانورد را مشخص نکرده است اما به‌طور حتم یکی از دو شرکت بوئینگ و اسپیس‌ایکس در فهرست این سازمان قرار خواهند داشت و نخستین اعزام از این نوع برای سال 2017 برنامه‌ریزی شده است.

چاپگر سه‌بعدی چه نقشی در کاوش‌ها و پژوهش‌های فضایی خواهد داشت؟

پژوهشگران آژانس فضایی اروپا سرگرم آزمایش نسل جدید چاپگر سه‌بعدی در فضا هستند. در آزمایشگاه جدید «مرکز اروپایی برای ارتباطات و فناوری کاربردی فضایی» این فناوری برای استفاده در ماموریت‌های فضایی آژانس و همچنین صنعت فضانوردی آماده می شود.

ماهواره مصباح آماده پرتاب است/ماهواره ناهید در مراحل نهایی

معاون فناوری فضایی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره مصباح که با همکاری ایران و ایتالیا طراحی و ساخته شده، آماده پرتاب است. ماهواره ناهید نیز مراحل نهایی ساخت خود را طی می کند و امسال پرتاب می شود. تاکنون طراحی و ساخت ماهواره های رصد، نوید، ظفر، دوستی و آت ست در دستور کار سازمان فضایی ایران بوده است.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi