عملکرد شرکت «اسپیس ایکس» در سال ۲۰۱۸
شرکت بزرگ «اسپیس ایکس» در سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) عملکرد فوقالعادهای در زمینه فعالیتهای فضایی داشت و کارهای ارزشمند زیادی را برای کمک به بشریت انجام داد.
گزارش وضعیت اقتصادی صنعت فضایی اروپا در سال ۲۰۱۶
یکی از بخشهای راهبردی جای گرفته در صنعت بزرگ هوافضا و دفاع، صنعت تولید فضایی است که کارهای طراحی، توسعه و ساخت سامانههای فضایی (پرتابگرها، فضاپیماها و بخشهای زمینی تخصصی مربوط به آنها) را انجام میدهد و مشتریان عمومی و خصوصی در اروپا و سراسر جهان دارد.
«چانگای-۴» آماده فرود بر سمت پنهان ماه
کمتر از یک ماه گذشته چین فرودگر و کاوشگر "چانگای-۴" (Chang'e-۴) را برای مطالعه آن نیمه از ماه که ساکنان زمین هیچگاه آن را نمیبینند و همیشه تاریک است، به فضا فرستاد.
17 دسامبر؛ سالروز رونمایی از برنامه «مرکوری»؛ نخستین برنامه سرنشیندار ناسا
"مرکوری" نخستین سفینه فضایی سرنشیندار آمریکا بود که در اواخر دهه 1950 طرح آن اجرایی شد. این ناو تنها سفینه سرنشیندار است که برای آزمایش درستی کار سامانههای آن از میمون استفاده شد.
راکت «الکترون» شرکت فضایی «راکت لب» 13 ماهواره مکعبی ناسا را در مدار قرار داد
"راکت لب" بازار پرتاب ماهوارههای کوچک را هدف قرار داده است و این بدان معنی است که این شرکت هزینههای پرتاب را برای مشتریانی که محمولههای سنگینی ندارند، به طور چشمگیری پایین میآورد.
توقف توسعه فالکون 9 با هدف تمرکز بر توسعه موشک BFR
مدیرعامل اسپیسایکس گفت دلیل دست کشیدن از توسعه فالکون 9، تمرکز بر تسریع توسعه موشک BFR است.
ناسا در تلاش برای بهکارگیری خاک مریخ به عنوان سوخت موشک
پژوهشگران ناسا در تلاشند تا راهکارهای مناسبی را برای استخراج سوخت موشک از خاک مریخ توسعه دهند. این اقدام ناسا در قالب بخشی از یک سیستم موسوم به استفاده از منابع در محل (ISRU) انجام می شود.
نقطه عطف در پرتاب فضایی با سومین پرتاب پیدرپی فالکون ۹
شرکت فضایی خصوصی "اسپیسایکس" قصد دارد برای سومین بار پیاپی از موشک جدید "فالکون ۹" استفاده کند که این یک اتفاق مهم در صنعت فضایی خواهد بود.
برای نخستین بار در تاریخ فعالیت های هوافضا در چین: یک شرکت خصوصی موفق شد ماهواره به فضا پرتاب کند
شرکت 'آی اسپیس' پیش از این فعالیت هایی در امور هوافضا و پرتاب راکت های آزمایشی انجام داده بود اما اولین بار است که برای پرتاب ماهواره از راکت ساخت خود بهره می گیرد.
همکاری "خورنگار رادیویی خورشیدی" با کاوشگر خورشیدی "پارکر"
به گفته یک دانشمند چینی "خورنگار رادیویی خورشیدی" چین احتمالا با کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا برای مطالعه خورشید، همکاری خواهد کرد. خورنِگار یا آینه آفتابی یک تلگراف خورشیدی بیسیم است که با استفاده از کد مورس انعکاس تابش نور خورشید از آینه را سیگنالدهی میکند.