مختصری درباره پارک فناوری پردیس (+عکس)
پارك فناوري پرديس بهعنوان مهمترين و بزرگترين پارك فناوري كشور در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياستجمهوري با هدف تجاريسازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركتهاي دانشبنيان تاسيس شد.
پهپادی برای کاوش و رصد «اروپا»
«اروپا» نام یکی از شصت و دو ماه سیاره مشتری است. این ماه در سال ۱۶۱۰ میلادی توسط گالیله کشف شد. چهار ماه از بزرگترین ماه های مشتری به ترتیب دوری از این سیاره عبارتند از: آیو، اروپا، گانیمد و کالیستو. «اروپا» دارای سطحی از یخ صاف و ترک خورده است.
جوانسازی پرههای داغ توربینهای گازی توسط شرکت ایرانی
یک شرکت دانش بنیان موفق به جوانسازی پرههای توربین گازی شد تا از این طریق میزان ارزبری از کشور کاهش پیدا کند. این شرکت موفق شده است با استفاده از عملیات مخصوص حرارتی، تیغههای داغ توربینگازی را جوانسازی کند.
سخنرانی علمی: چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری (مهر 94)
سخنرانی علمی با موضوع «چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری» از سلسله سخنرانیهای علمی پژوهشگاه هوافضا و انجمن هوافضای ایران در مهر ماه 94 برگزار میشود.
تصاویری که ناسا از وجود آب در مریخ منتشر کرد
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا همزمان با برگزاری نشست خبری خود درباره کشف آب در مریخ تصاویری در این رابطه منتشر کرده است. رگههای تیره روی تپهها و کوهها نشان دهنده وجود آب هستند.
کند شدن شبکه اینترنت در جهان به دلیل خبر پیدا شدن آب در مریخ
به گزارش خبرآنلاین، پژوهشگران ناسا در برنامه تلویزیونی که بهصورت زنده از اینترنت پخش شد، باعث شدند تا بسیاری از کاربران ضمن توئیت کردن خبر شگفتیساز ثابت شدن آب در مریخ، به سمت اینترنت و اخبار مربوطه حمله ور شوند و به همین خاطر شبکه اینترنت در سراسر جهان به ناگهان کند شد.
در یک رویداد تاریخی، ناسا وجود آب در مریخ را تایید کرد
اداره ملی هوانوردی و فضایی آمریکا، ناسا در نشستی خبری وجود آب در مریخ را تائید و اعلام کرده که در ماههای گرم آب جاری در این سیاره وجود دارد.
ساخت پناهگاههای مریخ به کمک ربات چاپگر
شرکت آمریکایی Foster + Partners از طرح موفقیتآمیز ربات چاپگر برای ساخت پناهگاههای مریخ رونمایی کرد. این طراحی برای رقابت چاپ تجهیزات حیاتی فضانوردان ناسا ساخته شده است. مقامات شرکت در مورد شکل نهایی پناهگاهها صحبتی به میان نیاوردند اما از آزمایش موفقیتآمیز این سیستم خبر دادند.
پرتاب موفقآمیز نخستین رصدخانه فضایی هند
سازمان تحقیقات فضایی هند امروز(دوشنبه) با موفقیت نخستین رصدخانه فضایی «Astrosat» خود را به مدار پرتاب کرد. پرتاب موفق این رصدخانه فضایی، هند را به یکی از کشورهای دارای این فناوری پس از آمریکا، ژاپن، روسیه و اروپا تبدیل کرده است.
چراغ سبز ایران به بویینگ؟
اگر این صحبتهای رییس جمهوری را چراغ سبزی به شرکتهای آمریکایی بدانیم شاید برای بویینگ نیز فضا بیش از گذشته فراهم شده باشد، ایران 400 هواپیمای جدید نیاز دارد و در این بین استفاده از هواپیماهای این غول آمریکایی انتخابی مهم به حساب میآید.