جایگاه ایران در صنعت ریزماهواره‌ها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران

به گفته منطقی، می‌توان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجه‌ای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن می‌توان گرفت، چشم‌انداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش می‌رود که افراد می‌توانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.

سالن هوافضای پاریس، از مأموریت‌های فضایی مشترک گرفته تا تجربه‌ی راهپیمایی در فضا/رییس ناسا: تلاش می کنیم حدود دهه ۲۰۳۰ میلادی انسان را در نزدیکی مریخ مستقر کنیم

شاید رفتن به مریخ در ذهن هر کسی که اینجا در پاریس است نباشد اما هدف مشترک همه کسانی است که در بخش هوافضا کار می کنند. آژانس فضایی اروپا و ناسا، هر دو در سال ۲۰۲۰ مریخ نورد به فضا خواهند فرستاد. روبرت لایتفوت، رئیس ناسا می‌گوید که برای سفر به مریخ هم به مریخ‌نورد نیاز هست و هم به فضانورد.

بوئینگ به دنبال ساخت هواپیمای مسافربری هایپرسونیک (اَبَرصوت) است

شرکت بوئینگ به دنبال ساخت و عملیاتی‌کردن هواپیماهای مسافربری هایپرسونیک (اَبَرصوت) ظرف یک دهه آینده است. مدیرعامل بوئینگ اعلام کرده است که شرکتش باید مطمئن شود به اندازه کافی مسافر با توان خرید بلیط این هواپیماها و در نتیجه مقرون به صرفه‌ بودن فرآیند ساخت آن‌ها وجود دارد.

پرواز آزمایشی بالگرد خودکار ایرباس

بالگرد خودکار ساخت شرکت ایرباس نخستین پروازهای آزمایشی خود را از سر گذراند. سخه دموی سامانه خودکار VSR700 Optionally Piloted Vehicle (OPV) اخیرا آزمایش‌های پرواز خود را انجام داده و قرار است نخستین پرواز نمونه اولیه و کامل این فناوری سال آینده انجام شود.

تصاویری از پنجاه و دومین دوره نمایشگاه هوایی پاریس 2017

52-امین دوره نمایشگاه بین‌المللی هوایی پاریس که یک از بزرگترین رویداد هوافضا در جهان به شمار می‌رود، از 19 ژوئن با حضور امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه آغاز شده و تا ۲۵ ژوئن ادامه خواهد داشت. در این رویداد جذاب افزون بر دست‌اندرکاران عمده و کلیدی حوزه هوافضا، مسئولان آژانس فضایی اروپا و سازمان ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده، ناسا، هم حضور دارند.

ناسا به دنبال بررسی تاثیر میکروجاذبه بر کروموزوم‌ها

در بین آزمایش‌هایی که قرار است به زودی در ایستگاه فضایی بین‌المللی به انجام برسد پروژه‌ای به چشم می‌خورد که هدف آن بررسی نحوه تاثیر میکروجاذبه بر کروموزوم‌های انسانی است.

پیش‌بینی سه روند اصلی برای توسعه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا

پیش‌بینی ‌شده است تا سال 2021 سه روند در حوزه فناوری‌ نانو در بخش هوافضا شکل گیرد که ظهور هواپیماهای بی‌نیاز از سوخت، استفاده از فناوری‌ نانو در سامانه‌های نبرد دریایی و توسعه نانوپوشش‌ها برای رادارگریز کردن هواپیما، تغییرات بنیادین این حوزه را رقم خواهد زد.

تاثیر ریزماهواره‌ها در اقتصاد کشور

از مزیت های ریزماهواره‌ها این است که تولید با سرعت بالایی پیش می رود و از هزینه‌ها کاسته می‌شود چرا که ما از تولید یک ماهواره بزرگ به تعداد زیادی ماهواره کوچک و مشابه می‌رسیم که برای تولید آنها می‌توان یک تولید سریال راه اندازی کرد.

گزارش تصویری از پروازهای نمایشی در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی هوایی ایران (جزیره کیش)

نبرد هوایی تمرینی جنگنده های اف ۱۴ و میگ ۲۹ نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نمایش هوایی زیبای تیم آکروجت شوالیه های روس با جنگنده های سوخو ۲۷ و تیم آکروجت زنبورهای بالتیک در جزیره کیش انجام شد.

تور مریخ با کمک فناوری هولولنز مایکروسافت در مرکز فضای کندی ناسا (+تصاویر)

خبرها حاکی از آن است که مجتمع بازدیدی مرکز فضایی «کندی» فرصتی را برای علاقه‌مندان به فضا فراهم کرده است تا با فناوری واقعیت مجازی بتوانند راه رفتن روی سیاره مریخ را تجربه کنند. این برنامه نرم‌افزاری براساس ابزار علمی OnSight راه‌اندازی شده است که نتیجه همکاری میان مایکروسافت و آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناساست.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi